Raluca Turcan a reiterat la Palatul Parlamentului promisiunea ca daca Guvernul Grindeanu nu demisioneaza, PNL va depune motiune de cenzura. De asemenea, ea a facut un apel la toate partidele de opozitie sa voteze pentru demiterea Executivului condus de Sorin Grindeanu.
„Intregul Guvern PSD-ALDE trebuie sa demisioneze. Acest Guvern trebuie sa plateasca pentru faptele savârsite si ar trebui sa intram in alegeri anticipate. Daca Guvernul nu va demisiona, PNL depune astazi motiune de cenzura.
Acesta a fost un act de banditism politic, a fost o actiune cu premeditare. Au negat in campania electorala ca vor merge pe ordonante care sa salveze coruptii, insa am vazut ca in prag de seara, ca hotii, au decis sa-si salveze clientela politica si sa sfideze o lume intreaga”, a declarat miercuri Raluca Turcan.
Presedintele interimar al PNL a mai spus ca cei din coalitia PSD-ALDE s-au comportat ca un grup infractional organizat.
„Fac un apel la toate partidele de opozitie sa semneze motiunea de cenzura. Fac apel, de asemenea, catre toti parlamentarii de buna-credinta sa voteze motiunea impotriva Guvernului PSD-ALDE. Acest guvern iresponsabil trebuie sa plateasca”, a mai spus Raluca Turcan.
Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat ca sustine demersul PNL.

Raluca Turcan a reiterat la Palatul Parlamentului promisiunea ca daca Guvernul Grindeanu nu demisioneaza, PNL va depune motiune de cenzura.

De asemenea, ea a facut un apel la toate partidele de opozitie sa voteze pentru demiterea Executivului condus de Sorin Grindeanu, scrie DIGI24.

„Intregul Guvern PSD-ALDE trebuie sa demisioneze. Acest Guvern trebuie sa plateasca pentru faptele savârsite si ar trebui sa intram in alegeri anticipate. Daca Guvernul nu va demisiona, PNL depune astazi motiune de cenzura. Acesta a fost un act de banditism politic, a fost o actiune cu premeditare.

Au negat in campania electorala ca vor merge pe ordonante care sa salveze coruptii, insa am vazut ca in prag de seara, ca hotii, au decis sa-si salveze clientela politica si sa sfideze o lume intreaga”, a declarat miercuri Raluca Turcan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Presedintele interimar al PNL a mai spus ca cei din coalitia PSD-ALDE s-au comportat ca un grup infractional organizat. „Fac un apel la toate partidele de opozitie sa semneze motiunea de cenzura. Fac apel, de asemenea, catre toti parlamentarii de buna-credinta sa voteze motiunea impotriva Guvernului PSD-ALDE. Acest guvern iresponsabil trebuie sa plateasca”, a mai spus Raluca Turcan. Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat ca sustine demersul PNL.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si