Croația, ultima favorită în careul de ași din Nations League

Naționala Croației pornește cu ultima șansă în oferta de pariuri Nations League. Luka Modric & co. au o cotă de 5.50 să câștige trofeul. Casele de pariuri le acordă prima șansă olandezilor, care au o cotă de 2.75 pentru a câștiga primele medalii de aur în această competiție. Favorita numărul 2 este reprezentativa Spaniei, cu o cotă de 3.50.

Podiumul este completat de Italia, cu o cotă de 4.50.

Citește și: Augustin Chira, fost fotbalist la CFR Cluj, a murit la doar 35 de ani, răpus de o boală cruntă

Toate cele 4 partide se vor disputa în Olanda, pe două arene destul de cunoscute. Este vorba despre De Grolsch Veste (cu o capacitate de 30.205 locuri) și De Kuip din Rotterdam – cu o capacitate ce se ridică la 51.117 de spectatori. Aceasta din urmă va găzdui și marea finală de pe 18 iunie.

Iată care este programul complet al celor 4 dueluri de care microbiștii se pot bucura în următoarea perioadă:

  • 14.06.2023 21:45 – Olanda vs. Croația (prima semifinală)
  • 15.06.2023, 21:45 – Spania vs. Italia (a doua semifinală)
  • 18.06.2023, 16:00 – Finala mică (lupta pentru medaliile de bronz)
  • 18.06.2023,
    21:45 – Finala mare

Croația nu are nimic de pierdut

Croația se deplasează în Olanda fără prea mare presiune. Modric & co. nu au conform statisticilor prea multe șanse, iar batavii sunt mari favoriți pe teren propriu. Tocmai acest statut de outsider îi convine selecționerului Croației. Zlatko Dalic a reușit în 2018 că câștige medaliile de argint la Cupa Mondială, iar 4 ani mai târziu a terminat pe locul 3, la Mondialul din Qatar.

Citește și: Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei la fotbal

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tocmai de aceea, Modric, Kovacic, Brozovic sau Perisic pot face o figură frumoasă. De partea cealaltă, Ronald Koeman – cel care construiește pe baza performanțelor lui Van Gaal în grupe, nu are scuze. Suporterii așteaptă să vadă nu doar două victorii la Nations League, ci și un fotbal frumos.

Fostul mare fundaș central are toate atuurile necesare. Acesta se bazează în ofensivă pe oameni cu experiență, precum Memphis Depay, Cody Gakpo, Malen și Weghorst. Xavi Simons țintește și el un loc printre titulari, după performanțele excepționale din Eredivisie.

În defensivă, de Ligt și Van Dijk își simt postul de titulari amenințați, de către proaspătul câștigător de UEFA Champions League – Nathan Ake.

Spectacol între Spania și Italia?

Spania și Italia au încă polițe de plătit după ce s-a întâmplat acum 2 ani.

Ibericii se impuneau în semifinalele Nations League, în timp ce italienii îi eliminau din semifinalele Campionatului European. De fiecare dată, scorul a fost 2-1.

Citește și: Fotbalul italian visează la două trofee europene

Ciro Immobile a revenit în lotul Italiei, acolo unde se regăsește și Federico Chiesa. Cel mai probabil toate speranțele Squadrei Azzurra sunt puse în cei doi atacanți din Serie A. Retegui poate fi și el o variantă, acesta având moralul ridicat după debutul cu gol la națională.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De partea cealaltă, Luis de la Fuente a apelat la multă experiență pe fază ofensivă. Alvaro Morata și Marco Asensio au fost selecționați, iar pe lângă cei doi, spaniolii îi mai au la dispoziție pe Joselu, Nico Williams, Dani Olmo, Yeremy Pino sau Rodrigo Moreno. Mijlocul arată și el foarte promițător, cu Gavi și omul finalei UEFA Champions League – Rodri.

Cotele sunt preluate din oferta agenției online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si