Close sidebar
Close sidebar

Podul din Crimeea a fost ţinta unui atac rusesc. ,,În zona strâmtorii Kerci, forțele de apărare aeriană au doborât două rachete ucrainene''

În zona podului Kerci, din Crimeea, au avut loc mai multe explozii. Rușii susțin faptul că au doborât două rachete inamice. Structura însă nu a fost afectată.

Alexandra Bercea,

Podul din Crimeea a fost ţinta unui atac rusesc

[Sursa foto: fotojet-Twitter-Anton Gerashchenko]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În zona strâmtorii Kerci, forțele de apărare aeriană au doborât două rachete ucrainene, podul din Crimeea nu este avariat", a declarat şeful Crimeei anexate, Serghei Aksionov. 

În acest moment, traficul vehiculelor este temporar blocat. În mediul online au fost publicate videoclipuri în care se poate observa un fum des, aproape de pod.

"️Pe 12 august, în jurul orei 13:00, ora Moscovei, regimul de la Kiev a încercat să efectueze o lovitură teroristă pe Podul Crimeei cu o rachetă ghidată antiaeriană S-200, modificată. Racheta ucraineană a fost detectată în timp util și interceptată în aer de sistemele rusești de apărare aeriană.

Nu au existat pagube sau victime", a transmis ministerul rus al Apărării. 

Tentativă de atac cu 20 de drone deasupra Crimeei

Sâmbătă dimineața, Ministerul rus al Apărării a anunțat faptul că a fost anulată o tentativă de atac cu 20 de drone ucrainene. Acestea vizau ținte în Peninsula Crimeea.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a declarat război transportului maritim rusesc: ,,La sfârşitul războiului vor avea zero nave, zero!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În această noapte (de vineri spre sâmbătă), tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev cu 20 de drone împotriva unor ţinte de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost dejucată ”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Podul din Crimeea a fost ţinta unui atac rusesc

[Sursa foto: fotojet]

Sistemele de apărare aeriană au distrus 14 drone ucrainene.

Alte șase au fost distruse prin mijloace de război electronic.

Nu există victime în urma atacului

În urma atacului nu au existat victime. De asemenea, nu au fost cauzate pagube materiale, potrivit Ministerului rus al Apărării.

Vineri, armata rusă a anunțat faptul că a distrus o dronă ucraineană, în vestul Moscovei. Această acțiune a venit pe fondul intensificării atacurilor de acest fel, prin care capitala rusă este vizată.

Citește și: Tentativă de atac cu 20 de drone deasupra Crimeei. Atacurile pe teritoriul Rusiei, din ce în ce mai dese

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI