Podul Grant a fost construit în anul 1982. Acesta a reprezentat un proiect important de infrastructură din vestul Capitalei.

Podul nu mai poate susține traficul

Potrivit ultimelor expertize, acesta este vechi de mai bine de 40 de ani. De asemenea, acesta nu mai poate susține traficul.

Citește și: Imagini cu un pod care se prăbușește în apă. Structura tocmai a fost reabilitată după ce mai căzuse o dată

Locuitorii din apropiere au mai avut această experiență în anul 2019. În acel an, Primăria a reabilitat 33% din pod. La începutul anului 2020, lucrările s-au oprit, din cauza pandemiei. În prezent, la nivelul Capitalei, există 28 de poduri și pasaje.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Care sunt rutele ocolitoare pentru șoferi?

Cei care vin din zona Lujerului au trei rute ocolitoare: pe podul Ciurel, pe străzile adiacente din Crângași, sau pe breteaua pe lângă urcarea pe pod. 

Citește și: Podul provizoriu de la Valea Roșca a fost închis după ce a fost înghițit de o viitură

Transportul public nu va fi o soluție în acest timp.

De asemenea, tramvaiul de pe linia 41 va funcționa în sistem de pendulă. Acest lucru înseamnă că va circula pe un singur sens, potrivit Antena3.ro

Citește și: Pasajul Unirii din București se închide circulației pentru aproximativ două luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si