Daniel Florea, Primar al Sectorului 5, se consideră un model pentru copiii care învață în școlile aflate pe ”domeniul” lui. Edilul obișuniește să trimită cadouri la fiecare început de an școlar sau sărbătoare importantă care constau în manuale, caiete, hărți sau dulciuri, toate achiziționate din bani publici, toate branduite cu imaginea lui și branduite #DF (haștag Daniel Florea).

Citeste si: Primarul sectorului 5 vrea sa puna impozit pe Casa Poporului: "Sa plateasca si institutiile de stat pentru ca beneficiaza de aceleasi lucruri. Toata intretinerea lor e platita tot de cetateni"

Florea a apelat la graficianul Gogu Neagoe pentru a-i face o caricatură

Cea mai tare dovadă de iubire din partea primarului a venit prin intermediul unei poezii pe care Florea a inscripționat-o pe un orar primit de elevii Școlii Gimnaziale nr 126 din Sectorul 5. PSD-istul îi îndeamnă pe cei mici să fie silitori la școală, să nu lipsească de la ore și astfel vor avea parte de un viitor luminos: să devină primar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

”Dragul meu copil școlar,

De urmezi acest orar

Să te uiți în calendar(?!!!)

C-ai șanse s-ajungi primar”

Semnat: Daniel Florea (semnătura este chiar a primarului)

Pentru a fi și mai convigător și probabil pentru a nu mai fi acuzat că ”își pune fotografia” pe materialele școlaro-promoționale, Florea l-a plătit pe graficianul Gogu Neagoe să-i facă o caricatură.

Rezultatul este că cei mici au ”șansa” de a-i vedea tot anul caricatura lui Daniel Florea și îndemnul la mobilizare, în speranța că într-o zi vor deveni precum primul om din sector.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si