Cazul Madeleine McCann. Poliția Judiciară a Portugaliei a emis o declarație prin care confirmă informațiile din presa locală, potrivit cărora se vor efectua percheziții la cererea autorităților germane și în prezența oficialilor britanici.

Citește și: Tânăra care susține că este fetița dispărută cu 16 ani în urmă a primit rezultatele ADN

Poliția a pregătit luni terenul pentru căutările la un baraj din regiunea Algarve, din sudul Portugaliei, la aproximativ 50 de kilometri în interior de stațiunea de pe plajă, unde Madeleine McCann a

dispărut.

Citește și: Cine este Julia Faustyna, tânăra care pretinde că e fetița Madeleine McCann răpită cu 16 ani în urmă. Ea a prezentat dovezi uluitoare

Căutarea este de așteptat să dureze două zile, a informat publicația portugheză SIC Notícias.

Cazul Madeleine McCann, redeschis de poliția din Germania

Poliția a închis luni un drum care duce către lacul de acumulare din zonă- de asemenea, corturi de poliție au fost ridicate în jurul amplasamentului.

Lacul unde au loc căutările

Poliția portugheză a pregătit terenul pentru căutările de marți 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Micuța Madeleine McCann din Marea Britanie a fost răpită din patul ei în timp ce se afla cu familia în vacanță în Portugalia, în luna mai 2007. La acel moment Madeleine avea 3 ani.

Răpirea a avut loc în timp ce părinții și prietenii lor luau masa la un restaurant din apropiere, cu doar câteva zile înainte de a patra aniversare a fetiței.

Cine este germanul Christian Brueckner, suspectul principal în cazul Madeleine McCann  

La mijlocul anului 2020, poliția germană l-a identificat pe Christian Brueckner, un cetățean german în vârstă de 45 de ani care se afla în stațiunea Algarve în 2007, ca suspect în acest caz.

Brueckner, un abuzator de copii și traficant de droguri condamnat, se află în spatele gratiilor în Germania pentru că a violat o femeie de 72 de ani în aceeași zonă din Algarve de unde Madeleine a dispărut.

Suspectul principal în dispariția fetiței de 3 ani

Nu este prima dată când poliția portugheză efectuează percheziții la cererea autorităților germane.

În joc pot fi „noi piste ale procesului pe care îl desfășoară Germania, căutările din Portugalia sunt la cererea poliției germane”, a explicat expertul portughez Luís Garriapa.

Germanii înțeleg că Christian Brueckner ar putea fi cheia soluționării cazului Maddie, „datorită caracteristicilor acestui bărbat, caracteristicilor în special în ceea ce privește infracțiunile sexuale, înțeleg că el ar putea fi cheia acestui mister care a durat timp de 16 ani”, adaugă Luís Garriapa.

Brueckner a negat orice implicare în dispariția lui Madeleine, dar poliția germană este convinsă că el ar fi ucis-o pe fetiță după ce a răpit-o cu dubița sa.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Procurorul german Hans Christian Wolters a fost intervievat anul trecut la o emisiune TV și a spus că este ferm convins că Brueckner este responsabil pentru moartea fetei.

Există speculații cu privire la faptul că anchetatorii germani au descoperit că fibre din pijamaua roz a fetiței în duba suspectului.

„Am găsit fapte noi și dovezi noi”, a spus Wolters. „Nu sunt dovezi criminalistice, ci dovezi și, din cauza dovezilor noastre, suntem siguri că el este ucigașul Madeleinei McCann. Suntem siguri că a ucis-o pe Madeleine”, a mai spus procurorul.

Părinții micuței Madeleine McCann

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si