Vicepresedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, a starnit revolta pe site-urile de socializare, zilele trecute, dupa ce a facut cateva declaratii halucinante despre pensionari.  „Nu suport şi nu am suportat niciodată în viaţa mea pomanagiii ăştia. Aceşti pomanagii care se duc şi iau pomană ca să voteze, ăştia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească.

Îşi merită soarta!”,  a spus Belgher, potrivit pandurul.ro, referindu-se la petrecerile de Ziua Varstnicilor, organizate de primarii.

„Asta aţi dedus dumneavoastră din afirmaţiile mele? Nu, ştiţi că nu retractez niciodată, ce declaraţii fac, mi le asum. Însă m-am referit strict la acei oameni care sunt asistaţi social, că sunt pensionari, că şi-au vândut votul pe orice. Regret faptul că nu am fost înţeles.” , a spus, ulterior, Belgher. mai multe organizatii au anuntat ca vor sesiza Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, Parchetul, dar şi Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Belgher arata spre pensionari, dar politicianul a facut o avere consistenta, desi, conform actelor oficiale, are venituri ridicole. Conform ultimei declaratii de avere, din 2016, depusa in calitate de consilier local, Belgher a completat ca detine trei terenuri, o casa, un spatiu comercial si trei masini. La rubrica veniturilor anuale, Belgher nu a completat decat suma de 1.500 de lei, incasata ca indemnizatie de la primaria gorjeana Alimpesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si