Cazul șocant s-a petrecut în Alba. Un agent de poliție angajat la serviciul de pașapoarte din Alba Iulia a fost arestat preventiv după ce, spun procurorii, și-ar fi agresat copilul în vârstă de cinci ani.

Citeste si: Copilă de 13 ani, violată și obligată să se prostitueze

Întâmplările au avut loc anul trecut, în mod repetat. Se pare că individul își ademenea băiatul într-un așa-zis joc de evadare prin care își supunea copilul la orori greu de descris în cuvinte.

Clipe de teroare pentru un copil de cinci ani

Autoritățile au transmis că totul s-a petrecut în casa familiei. Polițistul avea un scenariu conceput astfel ca agresiunile să pară un joc pentru cel mic. Tatăl se închidea alături de copil, sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”. Mai mult, individul i-ar fi arătat mai multe poze pornografice copilului, după care îl viola într-o cameră mai ferită din casa.

Citeste si: Un elev din Turda a fost bătut de profesorul de matematică

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Poliția municipiului Alba Iulia a solicitat prezența unui reprezentant DGASPC Alba la audierea minorului. Psihologul prezenta la audiere a informat-o pe mama minorului cu privire la serviciile de care poate beneficia acesta”, a declarat Elena Firu de la DGASPC Alba.

polițist din alba iulia și-a violat fiul

Un polițist și-a violat fiul de cinci ani.

[Sursa foto: Facebook]

Agresorul era angajat de mai mulți la Serviciul de Pașapoarte din Alba Iulia, iar superiorii lui nu au bănuit absolut nimic despre aceste fapte.

Citeste si: Primar reținut pentru viol

„Este angajat al serviciului de pașapoarte Alba, infracțiunea la care se face referire nu are legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu și conform Codului Muncii contractul individual de muncă se suspendă când persoana este arestată”, a transmis Vlad Domșa, purtător de cuvânt Prefectura Alba.

Băiatul a fost audiat în prezența unui psiholog, iar individul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru viol.

Citeste si: Două fete minore, abuzate de cel care trebuia să le fie ca un tată! Una ar fi rămas însărcinată și a fost obligată să facă avort. Cazul a fost luat în seamă abia după ce a fost postat pe Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si