”În seara de 29.07.2020, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, în Sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test. Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile.

După sancţionare, bărbatul a urcat la volan şi a plecat, în condiţiile în care dreptul de a conduce ii fusese suspendat. S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Poliţist din Capitală, cercetat penal după ce s-a urcat băut la volan

Sursa citată a precizat că bărbatul este poliţist în cadrul DGPMB şi la acel moment se afla în timpul liber, el fiind în concediu de odihnă.

polițist din capitală băut

Citeste si: VIDEO- Liberi la mare în Bulgaria. Românii nu mai au interdicții

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Buzău: Masca de protecţie este obligatorie în toate spaţiile deschise aglomerate

Citeste si: Laboratorul de testare pentru COVID-19 nu mai face teste, după ce a rămas fără kit-uri şi consumabile

”Din dispoziţia conducerii Poliţiei Capitalei, structura de control intern efectuează verificări cu privire la situaţia înregistrată”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Citeste si: Andreea a murit de coronavirus fix în ziua absolvirii. Ce mesaj cutremurător a trimis familiei înainte de tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si