Close sidebar
Close sidebar

Politist din Hunedoara, impuscat de un braconier pe Valea Muresului

Un politist din judetul Hunedoara, care urmarea braconieri pe Valea Muresului, in zona comunei Burjuc, din judetul Hunedoara, a fost impuscat in picior, fiind transportat la un spital din Deva.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, miercuri seara, in jurul orei 22.00 un politist aflat in misiune pe Valea Muresului si care urmarea braconieri in zona comunei Burjuc a fost impuscat in picior.

Cel mai probabil, unul dintre braconierii pe care politistul ii urmarea a fost cel care ar fi tras asupra politistului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara au deschis un dosar de cercetare pentru ultraj, tentativa de omor, nerespectarea regimului armelor, uz de arma letala.

Politistul ranit a fost transportat la spitalul din Deva, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol, scrie News.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI