Gest emoționant făcut de unul dintre câștigătorii de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Eugen Udrea, polițist criminalist de profesie, a fost profund mișcat de povestea a doi frați orfani de tată și abandonați de mamă, care încearcă să își construiască o casă cu propriile mâini. Impresionat de drama celor doi adolescenți, prezentată pe larg la “Asta-i România!”, polițistul pasionat de cuvinte și-a dorit să îi cunoască și să îi ajute pe cei doi tineri, de 16 și 13 ani.

Citește si: Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

eugen udrea

Eugen Udrea și-a donat o parte din premiu unor copii nevoiași.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însoțit de soția și mezina familiei, acesta a ajuns în satul Pelinu (Constanța) și le-a oferit celor doi frați un ajutor atât de necesar: o parte importantă din premiul câștigat la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un laptop și alimente. Momentele pline de bucurie ale acestei întâlniri au fost pe larg difuzate în cadrul unui reportaj al Știrilor Kanal D.

Citește si: Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Emoția și bucuria celor doi adolescenți au fost uriașe, iar chipurile lor s-au luminat după mulți ani de amărăciune.

“Eram pornit să câștig, nu numai pentru mine; mi-am dorit să câștig și pentru cineva care chiar avea nevoie…”, a spus Eugen Udrea despre gestul sau atât de frumos.

Citește si: Știrile Kanal D de la ora 12:00 au plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

Polițistul criminalist a câștigat 7700 de lei la emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” și le-a oferit celor doi tineri un sfert din binemeritatul premiu. De asemenea, a petrecut timp alături de cei doi frați și i-a învățat și primii pași în utilizarea laptopului.

eugen udrea

Polițistul Eugen Udrea a câștigat „Jocul Cuvintelor”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește si: Un polițist criminalist, câștigător la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a donat o parte importantă din premiu unor adolescenți cu o poveste dramatică

Asociația de caritate United Hands România a reușit să adune pentru cei doi frați aproximativ 30.000 de lei, o suma consistentă, dar care nu acoperă cheltuielile pentru finalizarea casei. Toți cei care-și care doresc să-i ajute în continuare pe cei doi orfani să-și termine locuința pot dona în conturile asociației: RO38MIR00000506459670001-LEI și RO59MIR00000506459670302-USD, ProCredit Bank, Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si