Polițista ajunsă în dizgrație a recunoscut agresiunea comisă la adresa unei femei, precum și daunele din dosarul penal, însă s-a retras din rândul forțelor de ordine înainte de a putea fi concediată.

Citește și: Rețeaua hotelurilor cu migranți, destructurată de DIICOT! Ce erau în stare să facă și cum funcționa întreaga operațiune

Kia Pulford Stone a devenit ofițer cu normă întreagă la poliția din Merseyside exact în luna în care au avut loc infracțiunile, potrivit Metro.co.uk.

Ofițerul de poliție a renunțat la slujbă înainte de a fi concediată din cauza ieșirilor violente.

Ea a fost condamnată pentru că bătut o femeie și a avariat o mașină.

Polițista a dispărut fără urmă ca să scape de consecințe?

Kia Pulford Stone a fost acuzată după producerea a două incidente grave în Wigan, Greater Manchester, pe 14 și 16 martie anul trecut.

Conform presei britanice, Pulford Stone a deteriorat o mașină Vauxhall Adam aparținând aceleiași femei pe care o atacase anterior.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițista din Wigan a pledat vinovată pentru ambele acuzații de agresiune prin bătaie și daune penale la Tribunalul de Magistrați din Manchester în octombrie anul trecut.

Polițista din Wigan a pledat vinovată pentru ambele acuzații de agresiune

Polițista din Wigan a pledat vinovată pentru ambele acuzații de agresiune

[Sursa foto: Metro.co.uk]

Polițista urma să fie concediată pentru abateri grave

La începutul acestei luni, Departamentul de Standarde Profesionale al Poliției din Merseyside a avut o audiere accelerată pentru abatere.

Șefa poliției din Wigan, Serena Kennedy, a concluzionat că Kia Pulford Stone ar fi fost concediată pentru abatere gravă dacă ar fi rămas în serviciul public.

Decizia înseamnă că numele ofițerei Pulford Stone va fi adăugat pe lista persoanelor care nu mai pot face parte din Colegiul britanic de Poliție.

Acest lucru o va împiedică să lucreze în orice rol de polițistă în Marea Britanie.

Citește și: O polițistă căreia i s-a cerut să se dezbrace în timpul unui exercițiu a câștigat o sumă uriașă ca despăgubiri

Cheryl Rhodes, de la Departamentul de Standarde Profesionale din Merseyside, a declarat: „Poliția din Merseyside este determinată să ia măsuri ferme împotriva ofițerilor de poliție care comit abateri de la normele deontologice".

Potrivit acestuia, Poliția din Merseyside adoptă "o abordare de toleranță zero față de oricine comite un atac sau provoacă daune penale".

"Acțiunile inacceptabile ale unor polițiști nu au voie să dăuneze renumelui construit de marea majoritate a ofițerilor și angajaților noștri care fac o treabă exemplară și lucrează zi de zi pentru a se asigura că toate comunitățile sunt protejate”, a adăugat șeful poliției din Merseyside. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si