Polițista din Tennessee care a fost concediată după ce a avut aventuri cu mai mulți ofițeri de sex masculin din secția de poliție – inclusiv în timpul serviciului – susține că a fost „forțată” să aibă escapade sexuale cu colegii.

Citește și: Soțul polițistei care a participat la orgiile din secție nu știa de aventurile ei cu cei 6 ofițeri

Fost ofițer al departamentului de poliție La Vergne, Maegan Hall s-a confruntat cu oprobiul public și publicitatea negativă de când a fost concediată, împiedicându-i capacitatea de a-și găsi un nou loc de muncă, s-a spus în cadrul procesului intentat de femeie.

Citește și: Ucigașul "canibal", arestat pe aeroport, avea un pachet suspect de carne în bagaj

„Acolo unde Meagan Hall a căutat modele la noul ei loc de muncă, ea a găsit în schimb animale prădătoare”, se arată în pledoaria acuzării, potrivit Fox News.

„Șeful secției a pregătit-o pentru exploatare sexuală”

Polițista îl acuză pe fostul șef al secției de poliție că a creat cadrul pentru exploatarea sexuală a femeilor ofițer care erau detașate acolo.

„În loc de a-i oferi dezvoltare profesională, supraveghetorii ei și șeful poliției au pregătit-o pentru exploatare sexuală”, se spune în declarația avocaților în timpul procesului.

Citește și: VIDEO. Cum a evadat "ca-n filme" șeful mafiei italiene dintr-o închisoare de maximă siguranță. Urma să stea închis până în 2046

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Procurorii au acuzat-o, în ianuarie 2023, pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Maegan Hall si sotul ei

Acuzații grave de abatere sexuală în poliție

O mică secție de poliție din statul american Tennessee a fost zguduită de acuzații grave de abatere sexuală, la începutul acestui an, după ce o femeie ofițer căsătorită s-ar fi "destrăbălat" cu șase ofițeri bărbați, inclusiv în timpul orelor de serviciu.

Polițista Maegan Hall și colegii ei din secția La Vergne, statul Tennessee, au intrat în colimatorul anchetatorilor americani după ce s-ar fi implicat într-o "aventură sexuală sălbatică" la locul de muncă.

Citește și:  O comoară nazistă, căutată de sute de oameni într-un mic sat din Olanda

Potrivit NY Post, activitățile ilicite includeau trimiterea de poze murdare, petreceri în cada cu hidromasaj „Girls Gone Wild” și relații sexuale cu colegii din secția de poliție.

Citește și:  O femeie s-a urcat în avion cu un șarpe boa de 2 metri în bagaj. "E prietenul meu"

Mesajele compromițătoare de pe rețelele sociale au dus la concedierea lui Maegan Hall, dar și la demiterea sergentului Lewis Powell, ofițerului Juan Lugo, sergentului Ty McGowan și detectivului Seneca Shields, conform unei investigații interne din decembrie.

Alți doi ofițeri care ar fi participat la petrecerile neortodoxe cu Hall- Patrick Magliocco și Larry Holladay- și-au păstrat locurile de muncă, dar au fost suspendați, potrivit rapoartelor citate de presa americană.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Procurorii o acuză pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Dezmăț la secția de poliție din La Vergne

Întâlnirile dintre colegii de serviciu au avut loc la hoteluri și la petreceri în casele altor ofițeri sau pe o barcă cu motor.

Procurorii o acuză pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.

Oficialii au început să analizeze viețile personale ale ofițerilor de poliție când primarul din La Vergne, Jason Cole, a primit un pont că Hall se culca cu mai mulți colegi de poliție și a avut parte de sex în trei cu Magliocco și soția acestuia.

Când a fost întrebat despre pont, Magliocco a recunoscut că a întreținut sex cu Hall în „numeroase ocazii”, se spune în raport.

Magliocco a mai spus că i-a văzut pe Hall și ofițerul Holladay sărutându-se în timp ce se uitau la un meci de fotbal la o petrecere și a spus că Hall a avut o relație și cu propria lui soție, Amy.

Procurorii o acuză pe Maegan Hall că ar fi participat la acte sexuale și în timp ce era de serviciu la secția de poliție și în sala de sport a poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si