Polițista de penitenciar, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată că a avut relații ilicite cu un deținut periculos, procurorii spunând că inculpații „au făcut sex la telefon" și ea "a cunoscut-o pe mama lui”.

Citește și: Pedeapsă record pentru Constantin Zapan, brașoveanul care a răpit și abuzat două minore

Traficantul de droguri i-a urat gardianului La mulți ani de ziua ei și a numit-o „doamna” lui, mai spun procurorii britanici, potrivit The Sun.

Ruth Shmylo, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată că s-a întâlnit cu Harri Pullen, în vârstă de 24 de ani, în timp ce femeia lucra la penitenciarul HMP Parc din Bridgend, din Țara Galilor.

Ruth Shmylo politista inchisoare

Ruth Shmylo, considerată nevinovată de judecători

Acuzații grave la adresa polițistei

Femeia ar fi făcut sex prin telefon cu interlopul, care făcea parte dintr-o bandă criminală organizată, și a cunoscut-o pe mama lui, pentru a-l ajuta în relația cu legea.

Procurorii din UK acuză că și după ce a fost concediată din cauza „preocupărilor” legate de relațiile ei cu deținuții, aventura secretă ar fi continuat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ruth Shmylo, care a susținut că trăiește cu frica în sân din cauza traficanților de droguri, a fost achitată de toate acuzațiile, vineri, în urma unui proces care a revoltat opinia publică din Țara Galilor.

Potrivit presei britanice, polițista și-a îmbrățișat mama și sora când a părăsit sala de judecată după verdictul pronunțat vineri.

Politista ar fi făcut sex prin telefon cu interlopul

Politista ar fi făcut sex prin telefon cu interlopul

Ce a făcut polițista în spatele gratiilor

Ruth Shmylo a fost chestionată de șefii închisorii cu privire la comportamentul ei „indecent” la locul de muncă, la doar câteva luni după ce și-a început slujba.

Shmylo ar fi contactat un individ periculos, întâlnit pe Facebook și a fost văzută la CCTV sărutându-l prizonier.

De asemenea, femeie nu a purtat uniforma de ofițer de închisoare, ci a înlocuit-o cu „pantaloni strânși”, au spus procurorii militari în fața instanței.

Shmylo – descrisă în instanță drept „foarte drăguță” și sexy – a fost, de asemenea, acuzată de o relație cu un al doilea deținut fără nume.

Cu toate acestea, judecătorii au considerat că nu sunt suficente probe care să o incrimineze pe femeie.

Deținutul acuzat de relații ilicite cu gardiana

Deținutul acuzat de relații ilicite cu gardiana


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si