Scotland Yard a declarat că a lansat o investigație vineri „după ce ofițerii au fost anunțați despre un videoclip care se presupune că a fost filmat în interiorul închisorii HMP Wandsworth”.

Citește și: Gheorghe Dincă, "monstrul din Caracal", găsit inconștient în celula din închisoare

Întreaga scenă este filmată cu un telefon mobil de un alt deținut aflat în aceeași celulă, care se laudă: "Ce viață ducem la închisoarea Wandsworth!"

Scotland Yard spune că a demarat o anchetă după ce filmarea a apărut în spațiul public și, ulterior, a reținut o femeie suspectată de abatere în funcția publică, potrivit Sky News.

Scene șocante în inchisoarea de lângă Londra

Scene șocante în inchisoarea de lângă Londra

[Sursa foto: Twitter]

Polițista de penitenciar, arestată pentru "abatere gravă"

Wandsworth este o închisoare pentru bărbați de categoria B din sud-vestul Londrei. Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: "Anchetele continuă. Rămânem în contact strâns cu Ministerul Justiției”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat: "Corupția personalului nu este tolerată, iar fostul ofițer de închisoare care ar fi prezentat în acest videoclip a fost dat pe mâna poliției.

„Ar fi nepotrivit să comentăm mai mult în timp ce există o investigație în curs”, a adăugat oficialul.

Polițista de penitenciar, arestată pentru "abatere gravă"

Polițista de penitenciar, arestată pentru "abatere gravă"

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Ce conține videoclipul incriminat

În videoclipul explicit, care a circulat pe rețelele de socializare, femeia este văzută într-o celulă întreținând relații intime cu deținutul.

La un moment dat, angajata închisorii HMP Wandsworth primește un apel prin stația radio pe care îl ignoră.

Momentul șocant este filmat de un alt prizonier, care își arată și chipul în videoclip la un sunt ocupați cu "sportul" interzis.

Publicația The Sun a dezvăluit informații despre identitatea polițistei care a călcat strâmb. Este vorba de o femeie de 29 de ani, măritată, care are cont pe site-urile pentru adulți.

Polițista a fost dată afară de la închisoarea de lângă Londra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si