Polițista sexy care a dansat în poala șefului de secție la petrecerea de sfârșit de an se îmbracă acum în bikini pentru „vibrațiile de vară”.

Citește și: Angajată a unui salon de masaj erotic din Arad, bătută de un client beat

Dansul plin de viață al polițistei Vera Mekuli a fost surprins de camera la o petrecere de Crăciun din NYPD, câștigându-i sute de mii de fani pe care ofițerul îi întreține în mod regulat cu fotografii senzuale pe Instagram.

Citește și: VIRAL. Fotomodelul de 27 de ani a purtat o ținută "aproape inexistentă" pe un yacht

Polițista uimitoare de 28 de ani a devenit celebră după un videoclip cu ea și șeful ei într-un lap dance a devenit viral, potrivit Daily Star.

Acum Vera Mekuli și-a tachinat fanii anunțând că se dezbracă în bikini pentru „vibe-uri de vară”.

Imagini interzise minorilor cu polițista NYPD

Dansul plin de viață al Verei Mekuli a fost surprins de o cameră video la petrecere de Crăciun a Departamentului de Poliție din New York, în 2021, drept urmare agenta a primit o ofertă de muncă la un club de streptease.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Andreea este una dintre cele mai frumoase polițiste din România. Zilele trecute, tânăra a oprit cu focuri de armă un șofer problematic

Polițista bombă=sexy, în vârstă de 28 de ani, și-a găsit faima pe internet în urma incidentului din urmă cu doi ani și de atunci postează în mod regulat fragmente din viața ei.

În cea mai recentă postare de tip story pe Instagram, postată vineri, Vera a apărut în costum de baie și a subtitrat imaginea GIF cu textul: „VIBRAȚII DE VARĂ”, pentru a evidenția începutul lunii iunie, prima

lună de vară.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Mekuli ♡ ➳🧿 (@veramekuli)

Politista are sute de mii de fani pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Imaginile care au pus pe jar poliția din New York, dar agenta sau șefii ei au scăpat de penalizare:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si