Margarita Tomovska, în vârstă de 28 de ani, a fost urmărită de polițiști pe străzile din Ilawarra, Australia timp de 10 minute într-o cursă ca-n filme.

După ce femeia s-a dat bătută și a oprit, polițiștii au fost surprinși să vadă cum pe bancheta din spate se afla fiica ei, în vârstă de trei ani, fără nicio formă de protecție. Copila era speriată și plângea.

Citeste si: VIDEO| Tamara Buciuceanu, condusă pe ultimul drum. Alexandru Arșinel: Să-i transmită Stelei că mi-e dor de ea!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: „Se amână meciul Barcelona-Real Madrid?!" Presa spaniolă a anunțat că meciul va fi mutat pe 7 decembrie

Pentru faptele ei, tânăra a fost închisă timp de 18 luni. Înainte să ajungă în fața judecătorilor, Margarita se lăuda pe internet cu hainele cumpărate special pentru tribunal, în valoare de 8.000 de lire sterline.
Astfel, s-a prezentat la proces purtând ochelari Gucci și pantofi Christian Louboutin, apoi Margarita a deschis o strângere de fonduri pentru... propria persoană.

Citeste si: Povestea uimitoare a unei femei care se îmbracă, trăieşte, mănâncă, doarme doar în roşu. Și-a comandat cruce de mormânt roșie

Citeste si: Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia

Bruneta a scris în descriere că nu reușește să se angajeze după ce a fost în arest, adăugând: „Știu că nu mă cunoașteți, dar nu sunt o persoană rea. Câinii ăștia sunt mincinoși și au ceva cu mine, fără niciun motiv. Și sunt sigură că nu sunt singura.

(...) Este timpul să ripostăm. Destul e destul!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si