„Să-i transmită Stelei că mi-e dor de ea!”, este declarația emoționantă a actorului Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, actrița care s-a stins din viață în 2017. „Mi-o amintesc pe Tamara ca pe un om cu care îți dădea o stare de bine, de bucurie”, a mai spus marele actor.  

De la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cortegiul funerar va pleca spre cimitirul Sfânta vineri.

Citeste si: Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia

Tamara Buciuceanu Botez a absolvit în 1952 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică la clasa profesorului Ion Bălţăţeanu (asistentă Sorana Coroamă), ajungând să fie una din reprezentantele generaţiei de aur a teatrului românesc, supranumită şi „Doamna comediei româneşti”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A fost admirată şi aplaudată pe scenele marilor teatre ale Capitalei precum: Giuleşti, Bulandra, Naţional, Teatrul de Comedie sau pe scena Naţionalului din Iaşi unde a interpretat-o pe Coana Chiriţa. A jucat în peste 25 de filme şi a avut o carieră memorabilă în televiziune.

Citeste si: VIDEO| Sicriul cu trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu, depus la Teatrul Bulandra

UNITER a onorat-o în 2004 cu Premiul pentru întreaga activitate şi în 2011 cu Premiul de excelenţă.

"Pe noi, cei care am avut privilegiul să o admirăm pe scenă şi să o ascultăm, ne va însoţi în călătoriile noastre imaginea-i de neuitat. Şi, cu siguranţă, generaţiile viitoare vor fi fascinate de prezenţa artistică debordantă şi vor simţi aura de învingător care a însoţit-o, aură purtată cu modestie şi discreţie".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si