Close sidebar
Close sidebar

Politistul, care a publicat pe internet poze cu tanara din Oradea impuscata in cap de fostul iubit, le-a cerut iertare parintilor fetei ucise! Gestul emotionant facut de tatal ei dupa aceea

Ciprian B., criminalistul de la Politia Bihor care acum este cercetat de procurori, dupa ce pe internet au aparut poze explicite cu tanara Dalia Duca impuscata, sustine ca regreta gestul si si-a dat demisia.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile, pe internet au aparut mai multe fotografii explicite cu tanara impuscata in cap la Oradea. In imagini, Dalia apare intinsa pe jos, plina de sange, la scurt timp dupa ce a fost ucisa de fostul iubit, Adrian Hladii. Cel care a facut publice imaginile era chiar criminalistul care lucra la caz. Imediat, Parchetul Bihor s-a sesizat cu privire la aparitia imaginilor in spatiul public, aratand ca s-a deschis un dosar penal.

 

Imaginile au fost facute de Ciprian B cu propriul telefon, de pe care le-a si expediat, prin mesagerie, catre cativa amici care, uimiti de dramatismul intamplarii, ii cereau insistent detalii. Acestia le-au facut apoi publice pe Facebook, in ciuda rugamintilor politistului de a le tine doar pentru ei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In urma cu cateva zile, barbatul a confirmat ca a demisionat din Politie si a anuntat ca de acum se va dedica exclusiv fotografiei si videografiei, el si sotia sa avand o firma de profil.


Inainte de asta, el si-a exprimat regretul pentru ceea ce s-a intamplat si si-a cerut scuze de la parintii fetei ucise. El i-a cautat personal pe parintii Daliei si le-a cerut iertare.
Presa oradeana scrie chiar ca tatal fetei, fost politist, a si contactat conducerea IPJ Bihor, cerand clementa pentru criminalist. 

foto: Ebihoreanul
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI