Politistul era recent divortat si are doi copii care este foarte posibil sa ramana fara tata. Totul s-a intamplat pe repede inainte, iar cea care a tras cu arma nu isi aminteste prea bine cum s-au petrecut lucrurile.

Au baut toata seara si au petrecut cu niste prieteni

Cei doi fusesera in vizita la niste prieteni si au consumat acolo bauturi alcoolice. Nu au terminat party-ul acasa la tovarasii lor, asa ca au continuat bairamul si in locuinta in care stateau cu chirie. Nimeni nu stie daca se certau sau nu, dar cert este ca anchetratorii au gasit sticle de alcool desfacute in locuinta celor doi.

"Am primit mai multe apeluri la numarul de urgenta in care ne vorbea o femeie agitata. Nu ne putea oferi date precise, dar aducea injurii la adresa tuturor. Colegul care era in momentul respectiv mi-a precizat ca prezentau halena etanolica ambii si ea spunea ca totul a fost o joaca", a declarat Alina Duminica, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Olt.

Politistul se zbate sa traiasca. Are leziuni severe produse prin impuscare

Medicii care au preluat cazul spun ca barbatul se afla in stare grava, asa ca personalul medical de la Slatina a decis sa il transporte de urgenta la Craiova.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Starea lui este una extrem de grava. Momentan nu putem sa spunem daca va supravietui sau nu. Acum nu se pune problema unei interventii chirurgicale, ci doar se pune problema stabilizarii pacientului, dar prognosticul este extrem de prost", a declarat pentru presa Bogdan Fanuta, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Si iubita lui a fost operata

Si iubita politistului impuscat a fost operata de urgenta, de data aceasta la spitalul din Slatina. "Leziunile produse prin impuscare sunt severe. Pacienta a fost supusa unei interventii chirurgicale in cursul zilei, iar in momentul de fata se afla la reanimare", a declarat Catalin Patru, director medical la Spitalul Clinic din Slatina.

Cei doi formau un cuplu de numai cateva saptamani.

O ancheta a Politiei este in desfasurare pentru a se afla cu exactitate ce s-a intamplat

O ancheta coordonata de un procuror va lamuri cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile si daca este vorba sau nu de un accident asa cum sustine tanara in varsta de 28 de ani.

Ea urmeaza sa fie audiata in aceste zile si se va stabili ce s-a intamplat acolo.

Pistolul folosit ii apartinea politistului, dar acesta nu facea parte din dotarea inspectoratului.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In momentul de fata imprejurarile in care s-a descarcat arma sunt inca neclare pentru ca starea celor doua victime nu permite audierea lor. Ce se stie pana la aceasta ora este ca fata l-a impuscat pe politistul de 33 de ani, iar mai apoi a sunat de mai multe ori la 112 pentru a raporta incidentul. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si