Close sidebar
Close sidebar

Poluare cu produs petrolier pe Dunăre, în zona Mănăstirii Maglavit

O poluare cu produs petrolier s-a produs pe fluviul Dunărea, în judeţul Dolj, în zona Mănăstirii Maglavit, în zonă specialiştii intervenind pentru neutralizarea acesteia. Deocamdată, cauza poluării nu este cunoscută.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, personalul din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj intervine cu absorbant pentru a stopa poluarea cu produs petrolier de pe fluviul Dunărea, localizată în dreptul Mănăstirii Maglavit.

“Ca urmare a confirmării poluării cu produs petrolier (pată cu lăţimea de cca 200 metri localizată la km fluviului 807-806), o echipa de intervenţie din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj formată din personal al Formaţiilor de Intervenţie Rapidă şi Dunăre-Nedeia s-a deplasat în zona localităţii Maglavit, cu o autoutilitară încarcată cu 1,5 tone absorbant- spilsorb, în vederea neutralizării acesteia”, se arată în comunicat.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a apucat de cântat. Imagini în premieră cu solistul

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite despre Liviu Guță. Ce crede artista despre dispariția acestuia- kanald.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă- wowbiz.ro

Citeste si: Primul ministru care anunță concedieri. "Vor pleca 20% dintre colegi. Cine nu livrează performanță să-și caute de muncă"- antena3.ro

Angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Jiu intervin la după ce pe data de 16 iunie au fost anunţaţi de către Căpitania Calafat, care la rândul său fusese informată de către nava Mihai Bravu a A.F.D.J., despre o posibilă poluare cu produs petrolier în zona localităţii Cetate (aval), pe fluviul Dunărea.

Citeste si: Orban: CNSU a decis prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul ţării pentru 30 de zile

Totodată, specialiştii monitorizează fluviul aval, asigurându-se astfel că nu mai apar pete de produs petrolie şi în alta zonă.

În momentul de faţă nu se cunoaşte de la ce a provenit produsul petrolier, a mai precizat sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI