Close sidebar
Close sidebar

Pomeni separate pentru Ileana Ciuculete. Cornel Gales si fii artistei nu s-au impacat nici pentru parastas

Se vor implini sase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, iar artista va avea parte de 2 parastase, unul la Bucuresti si altul in localitatea natala din judetul Dolj.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ruptura dintre fii Ilenei Ciuculete si Cornel Gales este definitiva, motiv pentru care acestia vor organiza parastase separate la sase luni de la trecerea in nefiinta a cantaretei.

Citeste si: Alin Oprea își schimbă testamentul: Totul îi va reveni Medanei, după scandalul cu fosta soție. Ce parte din avere le rămâne copiilor- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Familia artistei vrea ca pomana sa fie exact cum trebuia sa aiba loc la 3 luni, cand sotul Cornel nu a respectat traditiile. ”Am facut o multime de cumparaturi. Doar ieri am luat de 2.300 de lei. "Am luat impreuna cu mamica si baietii sorei mele: canapea, masa, scaun, lenjerii, farfurii, linguri,oglinzi, tot ce se pune la tara la pomana, tot ce se dadea de pomana la parastasul de 3 luni, atunci cand trebuia de fapt.

Cornel a spus ca nu mai are bani. Vom da noi acum, la parastasul de sase luni, sa respectam traditia”, a povestit, pentru Click!, Aurel Ciuculete. Fratele artistei mai spune ca la pomana va veni foarte multa lume.

Cornel Gales va imparti cateva pachete la un azil de batran din Bucuresti la sase luni de la moartea “Zanicii”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI