Close sidebar
Close sidebar

Pompierii au intervenit la o gradinita inundata din Constanta, ajutand copiii sa ajunga la etajul superior

Pompierii au intervenit, vineri, la o gradinita din municipiul Constanta, care fusese inundata, ajutandu-i pe cei peste 20 de copii sa ajunga la etajul superior al imobilului, in conditiile in care apa a intrat in cladire dupa ce strada a fost inundata, in urma ploii torentiale de vineri dimineata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina la o gradinita particulara de pe strada Ion Ratiu din municipiul Constanta.

„In sedinta Permanentei Consiliului Eparhial din data de 26 iunie 2017, s-a dispus oprirea preotului Cristian-Dorin Pomohaci de la săvarsirea Sfintelor Taine si a ierurgiilor, in conformitate cu prevederile art. 5 (A) alin. 1 lit. i si art 4 lit. h din Regulamentul autoritătilor canonice disciplinare si al instantelor de judecată ale Bisericii Ortodoxe Romane si ale art. 158 si art. 88 lit. b, v si x din Statutul pentru organizarea si functionarea Bisericii Ortodoxe Romane. De asemenea, preotului Cristian-Dorin Pomohaci i s-a cerut, in termen de 30 de zile de la data convocării sale la Centrul eparhial, să prezinte probe (dovezi) indubitabile prin care să isi sustină nevinovătia fată de abaterile grave de care este acuzat. In caz contrar, cauza va fi trimisă spre judecare Consistoriului eparhial”, arata Biroul de presă al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia intr-un comunicat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Echipele de interventie s-au deplasat la fata locului şi i-au ajutat pe cei peste 20 de copii aflati in unitate sa ajunga la etajul superior al imobilului.
Pompierii spun ca la parterul cladirii patrunsese apa din strada, aceasta fiind inundata in urma unei ploi torentiale.

De altfel, municipiul Constanta s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ploi, meteorologii estimand ca vor cadea cantitati de apa de peste 30 de litri pe metru patrat.


De asemenea, circulatia rutiera in municipiul Constanta se desfaşoara cu dificultate dupa ce mai multe strazi şi bulevarde au fost inundate. 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI