Un elev în vârstă de 17 ani din Botoșani a cerut ajutorul medicilor după ce a constatat că inelele i-au rămas blocate pe degete, după ce acestea i s-au umflat.

Citește și: Gestul șocant la care a recurs o tânără ca să scape de părinți și să se vadă cu iubitul ei! Femeia a folosit un cadavru real ca să își finalizeze planul

Un echipaj de pompieri a intervenit, luni, pentru a acorda sprijin cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani.

Inele îndepărtate cu pompierii ISU

Soluția a fost tăierea celor două inele de pe degetul adolescentului, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, băiatul, în vârstă de 17 ani, nu a mai putut să-şi scoată inelele pentru că i se umflase degetul, iar din acest motiv a solicitat sprijinul cadrelor medicale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Acesta a fost adus la spital cu o ambulanţă.

Medicii nu au reuşit să-l ajute şi au chemat pompierii. Aceştia au reuşit să taie inelele cu o freză manuală", au precizat oficialii ISU.

După intervenţie, adolescentul a rămas în grija medicilor. 

Pompierii ISU din Botoșani, alte intervenții în cursul zilei de luni

Pompierii au intervenit luni și la un incendiu violent a izbucnit, luni, într-o gospodărie din localitatea Copălău, județul Botoșani, unde o anexă a luat foc.

Bătrânul care locuia acolo a observat flăcările și încercat să le stingă, dar nu a reușit.

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului Botoșani, dar și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Copălău, au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere.

Citește și: Polițista acuzată de acte de violență, dată dispărută de colegii din secție

Aceștia au constatat că întreaga construcție era cuprinsă de flăcări și au acționat rapid pentru ca incendiul să nu ajungă la două case și două anexe.

La caz a ajuns și un echipaj al SAJ care i-a acordat ajutor medical proprietarului, în vârstă de 70 de ani, deoarece s-a intoxicat ușor cu fum. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital.

Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de jarul căzut din sobă, pe materialele textile din apropiere, informează Stiri.Botosani.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si