„Este o mica mascarada.

Sa fim sinceri, noi ne facem ca muncim, cel care a convocat sesiunea, domnul Dragnea, este in vacanta, cvorum nu avem si nu am luat nicio decizie, dar cica am facut o sedinta. Mi se pare neserios si mi se pare ca ne facem de ras”, a spus deputatul.

Intrebat despre sedinta Biroului Permanent care a avut loc luni, prin telefon, Victor Ponta a sustinut ca nu a mai auzit pana acum de o asemenea procedura.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Nu am mai auzit pana acum si vorbeam cu colegii mei in banca acum ca orice abuz pe care il faci, la un moment dat, cand nu mai esti la putere, o sa-l faca ceilalti si o spun si autocritic, adica toate abuzurile pe care le-a facut PD pana in 2012, dupa aceea le-a facut USL cand aveam noi majoritate. Acum, data viitoare cand o sa aiba altcineva majoritate, o sa facem sedinta cu doi si daca PSD o sa critice o sa spuna ca: uite ati facut si voi.

Acesta este genul de greseala pe care o faci si dupa aceea o platesti foarte scump. Eu cred ca trebuia sa fie cvorum normal, dar la un moment dat vor face si altii la fel si nu o sa poti sa-i critici ”, a completat fostul social-democrat.

Referitor la absenta lui Liviu Dragnea de la sesiunea parlamentara extraordinara, Victor Ponta a spus ironic ca, probabil, liderul PSD „a prins un bilet mai ieftin de vacanta”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si