Close sidebar
Close sidebar

Portarul Miguel Van Damme a anunţat că suferă din nou de leucemie

Portarul echipei Cercle Bruges, Miguel Van Damme, a anunţat, sâmbătă, că suferă din nou de leucemie, boală pe care a învins-o anii trecuţi.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Van Damme, în vârstă de 26 de ani, a făcut anunţul pe contul său de Instagram.

“Sunt aici cu veşti mai puţin bune. Marţi mi s-a făcut o puncţie lombară pentru a verifica. Rezultatele au venit joi. S-au găsit celule leucemice în măduva spinării, ceea ce înseamnă că boala a recidivat. Va trebui să reiau tratamentul, vom şti mai multe marţi. Va fi foarte dificil. Cu siguranţă nu voi abandona şi vor face totul pentru a scăpa. Va fi foarte dificil. Vom face tot ce putem”, a spus Van Damme, încheind cu mesajul: “Never give up”.

Citeste si: ANPC trage un semnal de alarmă în privința mărfurilor importate din China

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Tomas Ryde a anunțat lotul prin care România atacă titlul de campioană mondială

Citeste si: Premii record la US Open 2019

Potrivit presei belgiene, fotbalistul a mai fost diagnosticat cu leucemie în 2016.

După o luptă de doi ani şu jumătate, el a învins boala la începutul anului trecut. Câteva luni mai târziu, cancerul a revenit, iar Van Damme a fost supus unui transplant.

Van Damme este legitimat la Cercle Bruges din 2013.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI