Cu siguranță, viralul zilei este prima postare a Vioricăi Dăncilă și, normal, comentariile oamenilor care au văzut-o, multe dintre ele fiind suficient de amuzante pentru cine are răbdare să le citească pe toate.

Citeste si: Viorica Dăncilă şi-a făcut pagină de Facebook. Ce a scris în prima postare

Citeste si: Liviu Dragnea ar putea ieşi din închisoare

Citeste si: Viorica Dăncilă: Vom modifica legislaţia, astfel încât...

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așa cum, probabil, își asumase, Viorica Dăncilă a devenit ”ținta” internauților, iar comentariile acestora nu sunt, în majoritatea lor, tocmai laudative la adresa premierului României. Și, cum a debutat cu o postare îăn care a integrat un citat de-al lui Winston Churchill, lumea s-a înghesuit să îi dea și alte exemple din discuțiile pe care marele om de stat englez, cunoscut și pentru viciile sale, le-a avut cu riovalii lui din politică.

Iar Magdalena Bistriceanu, una dintre cele mai cunoscute femei din politica românească, a pus-o, cu eleganță, la colț pe femeia care ocupă funcția de prim-ministru al României:  ”Dialogul ăsta era mai interesant! Winston Churchill vs. Lady Astor, prima femeie din Parlamentul britanic. Lady Astor: ”Domnule Churchill, sunteți beat!”. Churchill:”Da, doamnă, și dumneavoastră sunteți proastă, dar mâine eu voi fi treaz și dumneavoastră veți fi în continuare proastă”.

Normal, acesta nu este singurul comentariu care a provocat isterie printre internauți, contul de facebook al premierului Viorica Dăncilă fiind înțesat cu zeci de mii de comentarii, unele amuzante, altele suficient de directe, la modul negativ, pentru a nu putea fi publicate.

Iată și alte câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori:

- ”Bună dimineața! Știu că e devreme, dar mă puteți ajuta cu o rețetă de chec?”.

- ”Sunteți și neconflictuală, și cultă, doamnă Veorica, exact așa cum vă descria domnul Liviu. Nu oricine-l înțelege pe domnul Churchill. Sper că l-ați citit în engleză și n-ați pierdut esența.”.

- ”Vio, curaj! Desființarea secției de anchetare a magistraților, înapoi toți pașii contra justiției, remanierea lui Carmen Dan, a lui Meleșcanu și așa mai departe. Știi tu! Și apropo, vezi că angajează la Mega Image!”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- ”Domnul Dragnea e bine? E tratat corect? Să adun oltenii, să-l elibereze? Aștept un semn, seară bună.”.

-  ”Superb citatul, ati revenit in forta. As avea cateva intrebari:

  1. Ati aflat in ce judet sunteti?
  2. Pakistanul si Iranul mai sunt in UE?
  3. Considerati in continuare ca "orice om ii este teama"?
  4. Aveti cumva o reteta de muraturi?”.

 

Ce spune Viorica Dăncilă

"Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe. Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart” ,a  fost prima postare a premierului României, Viorica Dăncilă, reușind ca în doar câteva ore de la debutul ei pe Facebook să strângă mii de like-uri, aproape 1000 de distribuiri și zeci de mii de comentarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si