Close sidebar
Close sidebar

Poștărița Olga a rămas 3 zile blocată în lift și nimeni nu a auzit-o. "Este o tragedie greu de explicat"

Olga Leontyeva, o poștăriță de 32 de ani, a fost descoperită fără viață într-un lift dintr-o clădire rezidențială din Uzbekistan - după ce familia ei a anunțat dispariția femeii care nu s-a întors acasă la fetița ei.

Sorin Negru,

Olga Leontyeva, blocată în lift trei zile la etajul 9

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Destin tragic pentru o poștăriță de 32 de ani din Uzbekistan. Femeia a fost găsită moartă în interiorul unui lift, după ce ar fi rămas blocată timp de trei zile.

Citește și: Mămica a cinci copii a încercat să-și scoată singură dinții după ce a consumat cocaină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea

Potrivit presei locale, Olga Leontyeva a strigat zadarnic după ajutor la ultimul etaj al clădirii din Tașkent, în fosta republică sovietică.

Mamă a unei fetițe de doar 6 ani, Olga a fost declarată dispărută de cei dragi după ce nu s-a mai întors acasă de la serviciu, pe data de 24 iulie 2023, informează The Sun.

Potrivit unei surse, „nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor”, iar sistemul de alarmă al liftului nu a fost folosit, fiind probabil stricat și el.

Olga Leontyeva

[Sursa foto: The Sun]

Imagini tulburătoare cu poștărița când urcă în "liftul morții"

Autoritățíle au publicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale blocului unde poștărița și-a găsit sfârșitul absurd, în timpul serviciului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În videoclip, se vede momentul în care Olga a pășit în liftul de la parterul clădirii de nouă etaje, înainte ca tragedia să se desfășoare.

Olga Leontyeva, blocată în lift trei zile la etajul 9

[Sursa foto: The Sun]

Familia ei a alertat autoritățile abia două zile mai târziu, pe 26 iulie, iar cadavrul ei a fost descoperit fără viață pe 27 iulie, în urma unei căutări intense a poliției.

Parchetul a confirmat că o anchetă este în desfășurare. Olga își lasă în urmă fiica de șase ani, care este îngrijită acum de rude.

„Cauza tragediei a fost defecțiunea liftului"

O verificare anterioară a liftului de fabricație chinezească a constatat că era în stare de funcționare, se arată într-un raport, dar nu avea toate avizele la zi, conform reglementărilor din Uzbekistan.

Furnizorul de energie a negat că af fi avut loc o întrerupere a curentului electric.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fakhriddin Nuraliyev, purtătorul de cuvânt al întreprinderii Regional Electricity Networks, a declarat pentru Gazeta.uz că nu au existat întreruperi de curent în clădirea de apartamente în zilele în cauză.

„Acest lucru este evidențiat de înregistrările privind opririle de urgență”, a spus el. „Cauza incidentului a fost defecțiunea liftului. Acest lucru a fost confirmat și de locuitorii blocului.”

Rămâne un mister cum femeia nu a fost auzită de niciunul dintre locatari, chiar dacă liftul a rămas blocat la ultimul etaj al clădirii.

Blocul unde a murit Olga Leontyeva

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI