Testul IQ le cere persoanelor cu minte ascuțită să găsească rapid numărul 525 în interiorul unui dreptunghi în care se află "aproape peste tot" un număr asemănător: 555.

Citește și: TEST IQ doar pentru mințile sclipitoare! Care este numărul care lipsește în șirul de mai jos?

Practic o singură cifră diferă la un moment dat, iar provocarea este cu atât mai mare cu cât timpul pus la dispoziție de creatorii iluziei optice este de doar 5 secunde.

Esti unul dintre cei care reușesc să câștige pariul cu timpul? Testează-ți IQ-ul acum! Start:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Test IQ: Unde se află numărul 525?

Test IQ: Unde se află numărul 525?

[Sursa foto: Jagran Josh]

Trebuie reamintit că testele IQ bazate pe iluzii optice sunt o formă inedită de a testa rapid gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Aceste provocări au potențialul de a spori inteligența și de a îmbunătăți concentrarea celor care se încumetă să le rezolve în mod cotidian.

Cele mai comune tipuri de teaser-uri implică găsirea unei greșeli, rezolvarea unui cod sau identificarea obiectului ciudat sau ascuns dintr-o imagine, potrivit JagranJosh.com.

Practicarea regulată a unor astfel de provocări ajută la îmbunătățirea abilităților de analiză și sinteză, ceea ce reprezintă un antrenament sănătos pentru creier.

Dacă nu ai găsit răspunsul la testul de mai sus, iată rezolvarea:

Test IQ: Unde se află numărul 525?

Test IQ: Unde se afla numărul 525

[Sursa foto: Jagran Josh]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si