Firele albe sunt o mare preocupare a oamenilor, în special pe măsură ce înaintează în vârstă. De cele mai multe ori, multe femei aleg să apeleze la vopsea pentru a scăpa de acestea.

Ce nu știe multă lume este că există un remediu natural împotriva firelor albe, care este extrem de accesibil dar pe care nu foarte multă lume îl cunoaște. Iată care este fructul care face minuni pentru părul tău.

Citește și: Fenomen misterios: Pământul se rotește mai lent, iar zilele ar putea să devină mai lungi

fire albe, vopsea de par, fruct minune

Fructul care poate să salveze culoarea părului tău

Cercetătorii de la Universitatea din Los Angeles, California, au descoperit că fructul de avocado are proprietăți uluitoare. Datorită conținutului ridicat de vitamina E, minerale și acizi grași, acesta este un adevărat aliat în lupta cu firele albe, pentru că previne decolorarea firelor de păr.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Miezul de avocado este cu adevărat benefic pentru tonusul părului, astfel că este recomandat să fie integrat cât mai des în măști, care ulterior vor fi aplicate pe podoaba capilară. O astfel de mască poate fi realizată foarte ușor. Ai nevoie de un miez de avocado, care trebuie fărâmițat și aplicat direct pe scalp. După ce fructul a acționat pentru 20 de minute părul trebuie spălat în mod obișnuit.

Și sâmburele de avocado este important pentru sănătatea părului, datorită proprietăților sale antioxidante, hidratante și reparatoare. Acesta servește drept colorant natural și vegetal și poate să acopere cu succes șuvițele decolorate.

Pentru un amestec eficient împotriva părului cărunt avem nevoie de doi sâmburi de avocado, un baton de scorțișoară și un litru de apă. Sâmburii de avocado se spală, după care se dau pe o răzătoare metalică și se pun într-un bol. Apa se încălzește într-o cratiță în care se taie ulterior și amestecul zdrobit și scorțișoara mărunțită.

După ce amestecul dă în clocot se așteaptă 10 minute, după care se ia de pe foc și se lasă să se liniștească între 12 și 24 de ore. După ce trece timpul necesar amestecul se strecoară, iar conținutul se toarnă într-un borcan de sticlă și se pune capacul. Amestecul poate fi folosit oricând este nevoie, în special pe firele albe.

Citește și: Ce vezi prima dată în imagine îți spune dacă ești matur sau copilăros. Iluzia optică s-a viralizat rapid

fire albe, vopsea de par, fruct minune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si