Fata, in varsta de 17 ani, fusese promisa drept nevasta unui barbat de origine sarba din Franta, pentru fiul acestuia.

Tatal victimei, tot sarb de origine, a tinut-o captiva in casa in ultimii 4 ani. Conform unui raport al politiei, citat de The Daily Beast, barbatul daduse un anunt de vanzare a fiicei sale ca mireasa pentru suma de 15.000 de euro, cand ea avea 13 ani.

La acea vreme, un alt sarb, care traia in Franta, a venit in Italia pentru a ”inspecta” marfa, sa vada daca fata era potrivita pentru fiul sau. Apoi, acesta a depus suma de 4000 de euro drept garantie intr-un cont, restul urmand sa fie achitat in aceasta luna, cand ”mireasa” urma sa ajunga la mire.

Fata nu fusese ”livrata” pana acum deoarece nu implinise 17 ani, varsta la care putea trece granita fara sa prezinte banuieli. Politia afirma ca tanara a fost tinuta captiva intr-o camera ascunsa in Florenta in ultimii 4 ani. Tatal a avut grija ca ea sa ramana virgina si ii controla regimul alimentar, ca sa nu se ingrase.

De asemenea, ea a fost fortata sa faca diverse treburi casnice ”la perfectiune”, precum spalatul vaselor sau curatenia in casa, pentru a deveni o nevasta ”corespunzatoare” pentru viitorul sau sot.

La fiecare 2 luni, ea era dusa la o brutarie de tatal ei, ca sa invete exact ce produse trebuie cumparate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fata, care invatase la o scoala publica din Florenta pana la varsta de 13 ani, nu a avut voie in tot acest timp sa se joace decat un singur joc, pe un telefon fara cartela SIM- ceea ce facea in fiecare zi, timp de cateva ore, dupa cum a povestit chiar ea.

Victima nu a avut acces la internet wireless, deci nu putea sa comunice cu nimeni. insa intr-o zi a vazut ca apare un semnal foarte slab de la o retea wireless fara parola, de la un apartament situat mai jos, in blocul in care se aflau.

Chiar si asa, dupa ce a accesat reteaua de internet, fata nu avea cum sa comunice cu nimeni, pentru ca nu avea pe telefon nimic altceva decat jocul. Dupa cateva saptamani in care s-a tot jucat, ea descoperit ca jocul avea optiune de multiplayer online, prin care putea sa joace cu alti utilizatori.

La inceput, fata nu a stiut cum sa se foloseasca de acest lucru pentru a cere ajutor, insa dupa un timp a descoperit din greseala ca exista si optiunea de ”chat room”, pe care a folosit-o doar dupa ce a ajuns la un anumit nivel al jocului.

Astfel, ea a dat mesaje la alti jucatori in care cerea ajutor, insa mult timp a fost ignorata, pana cand un alt tanar a luat-o in serios si a alertat politia, oferind doar putine informatii: numele fetei si locul in care se afla.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Politia italiana a fost capabila sa o gaseasca intr-o suburbie a Florentei, dupa o investigatie serioasa a cladirii si dupa ce vecinii au fost intrebati daca au vazut acolo o adolescenta.

Ea se afla acum sub protectia politiei si beneficiaza de tratament psihiatric.

Tatal ei a fost arestat, fiind judecat pentru rapire si tratament violent asupra unui minor.

StirileProtv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si