Adolescentul de 14 ani fusese adoptat de o familie instarita in urma cu 12, care nu putea sa faca copii. Cuplul isi dorea foarte mult copii, asa ca au decis ca odata cu Andrei sa o ia si pe Ana de la orfelinat.

In ziua crimei, Andrei a spus ca nu vrea sa mearga la scoala si a ramas acasa cu bunica lui.

Nu se stie exact ce s-a intamplat intre cei doi, dar baiatul a mers in magazie, a luat un topor si a lovit-o de mai multe ori in cap pe batrana de 81 de ani. In final, el a si injunghiat-o cu un cutit, dupa care a dus cadavrul in pivnita.

Dupa aceasta scena macabra, Andrei a facut curat si a asteptat sa ajunga acasa si mama adoptiva. Mama a venit impreuna cu sora lui Ana. In timp ce copila inchidea usa de la garaj, el a ucis-o pe cea care l-a adoptat din orfelinat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cand am ajuns avea 4 rani la gat. A incercat sa scape, dar el i-a pus piedica si a cazut. Apoi i-a dat lovitura de gratie. A agonizat cam 20 de minute”,

le-a relatat Ana politistilor.

Dupa ce si-a ucis mama, Andrei a dus cadavrul in pivnita si a facut curat. Ulterior a amenintat-o pe sora lui ca daca va spune ceva o va ucide si pe ea. A obligat-o sa-l ajute sa deschida seifurile din casa, unde erau pastrate sume mari de bani si bijuterii valoroase, dupa care au inceput sa consume alcool. Dupa ce s-au imbatat, s-au filmat si au postat imaginile pe o retea de socializare.

Totul a iesit la iveala dupa ce acasa a ajuns tatal adoptiv, care divortase de femeie, insa era ingrijorat ca nu ii raspundea la telefon. Cand a vazut usile deschise, el a alertat Politia fiind convins ca cineva i-a jefuit casa.

Dubla crima a avut loc in Rusia. Pentru ca autorul crimelor este minor, el nu risca mai mult de 10 ani de inchisoare.

Sursa: lifenews.ru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si