Close sidebar
Close sidebar

Poveste de groaza! Andrei fusese adoptat de o familie care nu putea sa faca copii. El si-a ucis cu sange rece mama si bunica. Ce i-a facut surorii sale intrece orice scenariu de film de groaza

Andrei a comis un masacru care a ingrozit o tara intreaga.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescentul de 14 ani fusese adoptat de o familie instarita in urma cu 12, care nu putea sa faca copii. Cuplul isi dorea foarte mult copii, asa ca au decis ca odata cu Andrei sa o ia si pe Ana de la orfelinat.

In ziua crimei, Andrei a spus ca nu vrea sa mearga la scoala si a ramas acasa cu bunica lui. Nu se stie exact ce s-a intamplat intre cei doi, dar baiatul a mers in magazie, a luat un topor si a lovit-o de mai multe ori in cap pe batrana de 81 de ani. In final, el a si injunghiat-o cu un cutit, dupa care a dus cadavrul in pivnita.

Dupa aceasta scena macabra, Andrei a facut curat si a asteptat sa ajunga acasa si mama adoptiva.

Mama a venit impreuna cu sora lui Ana. In timp ce copila inchidea usa de la garaj, el a ucis-o pe cea care l-a adoptat din orfelinat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cand am ajuns avea 4 rani la gat. A incercat sa scape, dar el i-a pus piedica si a cazut. Apoi i-a dat lovitura de gratie. A agonizat cam 20 de minute”, le-a relatat Ana politistilor.

Dupa ce si-a ucis mama, Andrei a dus cadavrul in pivnita si a facut curat. Ulterior a amenintat-o pe sora lui ca daca va spune ceva o va ucide si pe ea.

A obligat-o sa-l ajute sa deschida seifurile din casa, unde erau pastrate sume mari de bani si bijuterii valoroase, dupa care au inceput sa consume alcool. Dupa ce s-au imbatat, s-au filmat si au postat imaginile pe o retea de socializare.

Totul a iesit la iveala dupa ce acasa a ajuns tatal adoptiv, care divortase de femeie, insa era ingrijorat ca nu ii raspundea la telefon.

Cand a vazut usile deschise, el a alertat Politia fiind convins ca cineva i-a jefuit casa.

Dubla crima a avut loc in Rusia. Pentru ca autorul crimelor este minor, el nu risca mai mult de 10 ani de inchisoare.

Sursa: lifenews.ru

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI