Alexandra surprinde din nou, după amantlâcul care a făcut-o celebră. Ea a devenit cunoscută după amantlâcul cu preotul din sat, imediat după ce i-a povestit cumnatei sale. Acum s-a aflat că femeia a fost cerută în căsătorie de Gheorghe Nicai de Crăciun, iar de slujbă religioasă s-a ocupat chiar amantul ei. Este cel cu care, ulterior, și-a înșelat partenerul de viață.

Citește si: Localnicii îl apară pe preotul care s-a iubit cu o femeie măritată. Biserica din localitate a fost închisă

Tânăra și-a înșelat soțul fix cu preotul din Scobâlțeni. După ce partenerul ei de viață i-a aplicat o „pedeapsă”, femeia a distribuit pe rețelele de socializare o filmare cu momentul în care Gheorghe Nicai a cerut-o în căsătorie, chiar de Crăciun, dar în 2022, ci în urmă cu patru ani.

Alexandra și soțul ei au fost cununați de preotul amant

Tânăra a fost cerută în soție, apoi a acceptat și a urmat nunta. Gheorghe Nicai și Alexandra au fost cununați religios de nimeni altul decât de preotul din Scobâlțeni, Bogdan Orzetic. Același bărbat care i-a devenit amant ulterior.

La scurt timp după nuntă, Alexandra și preotul din sat s-au apropiat tot mai mult. Apropierea a început la spovedanie, iar mai apoi lucrurile au avansat între ei. Gheorghe a aflat și el de ce face soția cu preotul, așa că și-a bătut soția.

Pentru preot a aplicat altă modalitate. Bărbatul a mers și i-a cerut 20.000 de euro preotului pentru a nu face public amantlâcul. Până la urmă s-au înțeles la suma de 10.000, însă a aflat preoteasa și lucrurile s-au complicat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Sute de credincioși se roagă la Mănăstirea Pantocrator pentru a scăpa de caniculă

„Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”, a întrebat-o Gheorghe Nicai pe rețelele de socializare.

Citește si: VIDEO- Ceremonie de invocare a ploii, în Buzău. Preoții s-au rugat împreună cu localnicii

Alexandra a ales să calce strâmb în căsnicie, iar totul s-a aflat după ce tânăra i-a povestit cumnatei sale despre întâlnirile pe care le-a avut cu de preotul din sat. Ulterior, cumnata i-a spus totul fratelui său, Gheorghe Nicai, care a bătut-o pe femeie, după ce i-a prins pe cei doi în fapt.

După bătaie, femeia s-a dus de urgență la Poliție și a depus o plângere pe numele bărbatului. Totodată, tânăra le-a cerut autorităților și un ordin de protecție împotriva partenerului ei de viață.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Top trei zodii predispuse să își înșele partenerul. Iubirea pentru ei este o pierdere de timp

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si