Pe vremea când era doar un nou-născut, Ana a fost abandonată în spital de părinții ei biologici. Ulterior, aceasta a fost adoptată la o vârstă fragedă de o altă familie și a aflat abia după zeci de ani că cei care au crescut-o ți pe care i-a numit părinți nu sunt cei biologici. 

„Vreau să vorbesc cu ei, să îi cunosc, să aflu mai multe despre familia mea”, spune

românca în vârstă de 55 de ani care este determinată să se reunească cu familia ei naturală. Pentru o perioadă lungă din viața ei, Ana nici măcar nu a știut că este adoptată.

Povestea Anei, o româncă plecată la muncă în Italia care își caută părinții biologici. A fost abandonată la naștere

Citește și: Lupul care a devenit celebru pentru parcurgerea a 1.900 de km în timpul migrației în Europa, a fost ucis. A fost împușcat de un copil de nouă ani, în Ungaria

În prezent, Ana este plecată la muncă în Italia, dar are domiciliul în comuna ieșeană Vlădeni.

Femeia a fost abandonată la naștere și a copilărit la orfelinatul din Bosia, acolo unde a fost adoptată de o familie care a ales să nu-i spună care îi sunt rădăcinile și să le ascundă.

Părinții adoptivi nu au vrut să-i spună că a fost luată de la casa de copii

Pentru Ana Chiriac, demersul de a-și descoperi familia sa biologică a constituit o călătorie de lungă durată, presărată cu enigme și obstacole, inițiată la vârsta de 28 de ani. Până la această vârstă, femeia nu a știut nimic despre originea sa.

Cei care au crescut-o și pe care îi considera sânge din sângele ei, au ales să păstreze secretul față de Ana, pentru că nu voiau să-i spună că a fost luată dintr-un centru de plasament.

Cu toate acestea, în cele din urmă, timpul a scos la iveală adevărul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie într-o familie de români din Italia. Devis s-a stins din viață într-un accident pe șoseaua de centură din Torino. „Rămâi în pace, înger blând”

Momentul care avea să-i schimbe cu totul viața s-a ivit chiar atunci când, ținându-și în brațe nou-născuta, s-a hotărât să pornească în căutarea detaliilor legate de părinții ei biologici.

„Când am născut primul copil, am mers, țin minte, cu fata mea în brațe la orfelinatul din Tătărași, pentru a obține informații, oamenii de acolo credeau că voiam să-mi las copilul.

Am mers la Bosia că aflasem că am stat acolo pentru 2 ani, eu fiind adoptată de mică. Acolo mi-am aflat numele de abandon, Moldoveanu, acum, numele meu este Chiriac. Am fost pe la primării, la Ungheni, la Iași, însă niciun răspuns”, a povestit Ana.

Citește și: Povestea Elenei, o româncă care a rămas fără venitul de cetățenie în Italia. Îi e din ce în ce mai greu. „Îmi trimite bani mama din România!”

Aventura româncei în vârstă de 55 de ani se îngreunează și mai tare pentru că nici măcar părinții adoptivi nu au putut să-i ofer explicații.

Acum este prea târziu, cei care au crescut-o pe Ana au trecut de mult în neființă. În ciuda tuturor acestor obstacolele, Ana își menține decizia de a-și găsi părinții biologici, fiind motivată de dorința de a descoperi mai multe despre rădăcinile sale.

Ana încearcă de 27 de ani să-și cunoască părinții naturali

Ea s-a adresat unei organizații de voluntariat din Brașov, sperând că aceștia o vor sprijini în demersul său. Cu toate acestea, până acum, nu a primit nicio informație concretă. Cu toate acestea, ea nu are de gând să se lase doborâtă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am deja și eu copii mari, am nepoți. Din păcate, soțul meu a decedat acum câțiva ani, dar tot aș vrea să îmi cunosc părinții biologici.

Eu mai am acum o speranță că voi putea să îi găsesc, doar să vorbesc cu ei, să îi cunosc, să aflu mai multe despre familia mea”, mărturisește românca în vârstă de 55 de ani.

Citește și: O tânără româncă le dă mari bătăi de cap polițiștilor din Italia. Incredibil cum a reușit să jefuiască un italan. Protagonista are doar 18 ani

De 27 de ani încoace, Ana Chiriac se angajează într-o căutare neîntreruptă, înzestrată cu speranță și perseverență, în dorința de a-și găsi părinții biologici.

Își imaginează cu sufletul plin de aspirație acel moment atunci când îi va putea zări și comunica cu ei, încheind astfel o odisee încărcată de enigme și necunoscut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si