Pedro are 79 de ani si a reusit sa supravietuiasca fara apa si electricitate. Atunci cand ii era foame punea mana pe pusca si mergea sa vaneze. O pestera din muntii din provincia Tucuman din Argentina i-a fost casa. Un izvor din apropiere a reprezentat pentru el sursa ideala de apa. Aici a crescut 11 cocosi si doua capre pe care le folosea sa strabata muntii pe timp de zi.
Se trezea in fiecare zi la 3 dimineata si ziua lui incepea cu un foc. "Acest lucru este magic.", spune Pedro despre focul de fiecare dimineata.

Toata lumea din San Pedro de Colalao, cel mai apropiat oras de locul in care locuia Luca, il cunosteau si il considera o adevarata legenda a locului. Cateodata, oameni din sat veneau la el sa ii aduca provizii si sa ii mai tina de urat.

Chiar si el mai venea in oras, acolo unde isi cumpara lumanari si porumb, asta din pensia lui in valoare de aproape 200 de dolari.  Singurul gadget ce i-a tinut de urat in munti a fost un radio cu baterii care ii mai alina noptile tarzii.

Luca le-a marturisit jurnalistilor ca tot timpul si-a dorit sa traiasca izolat si a invatat asta de la bunicul sau care il ducea in drumetii pe munte inca de la 14 ani pe vremea cand bunicul sau isi castiga existenta carand carbune pe munte catre Bolivia.
"Niciodata nu mi-am pus intrebarea: de ce am ales sa traiesc aici. Mai era o pestere buna ceva mai departe, dar consider ca acest loc a fost ideal pentru mine. Ma mai gandesc ca mi-ar fi placut si sa calatoresc, sa vad Europa, dar timpul ce urma sa il petrec pe mare m-a speriat", a povestit acesta, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Luca a spus ca in curand va renunta la viata de pustin si se va retrage intr-un loc linistit in San Pedro de Colalao pentru ca are o varsta, iar pericolele la
care se expune locuind pe munte nu le mai poate face fata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si