Botoseii si paturile crosetate de Elisebeta Crai au ajuns im Cluj-Napoca, la Bruxelles, iar acum in Finlanda, cu ajutorul nepoatei sale si a colegilor ei de la asociatiile „Repair Cafe” Cluj si „Cercul Social”.

"Astfel, ajutati fiind de Asociatia «Parinte infloresti», Asociatia «Firul Ariadnei», «The Mistique Moth» si doua trupe de bunici de la Huedin, sustinute de Casa de Cultura Permanenta si bunica mea draga de la Valisoara, membru de onoare al «Society for Responsible Consumption», am reusit sa organizam targul de Craciun si sa promovam cele cinci initiative printre care si talentul la crosetat al bunicii.

Interactiunea oamenilor cu botoseii a fost deosebita. Unii au plecat cu ei acasa, altii au plecat cu o lumina pe chip”, a spus Diana Ioana Calin, potrivit adevarul.ro.

Botoseii bunicutei au ajuns si in afara tarii. Comenzile se fac pe Facebook, iar tanti Veta munceste din greu pentru a-si onora comenzile. Botoseii nu au un anumit pret, astfel ca fiecare plateste cat considera.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Vanzarea nu reprezinta «obiectivul» acestei activitati, astfel practicam economia cadoului, iar fiecare rasplateste munca bunicii dupa cum simte ca merita pretuit timpul si talentul sau. Pot sa va spun ca oamenii sunt darnici”, a precizat Diana.

Cititi mai mult AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si