Comemorarea a 6 ani de la disparitia marii pianiste Mihaela Ursuleasa, rapusa la doar 33 de ani de un anevrism cerebral, a fost marcata de jurnalista Eveline Pauna prin realizarea unui reportaj exclusiv cu fata si cu mama artistei. Imediat dupa drama, Agripina, mama Mihaelei, a luat-o in grija pe Stephanie Felicia, nepoata sa, pe care Mihaela o avea ca urmare a relatiei cu muzicianul Rodin Moldovan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In materialul publicat pe blogul ziaristei, Agripina Ursuleasa a dezvaluit printre altele si povestea casniciei ratate a Mihaelei, care a fost maritata pana la 21 de ani cu Rudolf, un contrabasist.  "La o cină de după un concert, Mihaela a stat lângă un băiat frumos, contrabasist. Era primul băiat pe care l-a văzut, pentru că ea nu avea timp în afara muzicii. A venit acasă încântată: „Mamă, am vorbit cu un băiat frumos şi cred că i-a plăcut de mine că mi-a spus să-i dau numărul de telefon”(...)

Băiatul acela, mai mare decât Mihaela, era foarte educat, foarte pregătit, dar făcea parte dintr-o sectă din America. Şi, în timp, Mihaela a devenit tot mai nefericită lângă el. S-au căsătorit legitim, iar eu m-am întors în România. Economiile erau trimise la secta aceea… El era un băiat bun, a respectat-o, dar nu se potriveau. Mihaela mă suna şi-mi spunea că nu prea e fericită, să mă întorc la Viena", a marturisit mama Mihaelei Ursuleasa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si