Se implinesc 36 de ani de la unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria Romaniei. Totul s-a intamplat in 29 iunie 1980 in judetul Botosani, in apropiere de localitatea Hutani. Atunci au murit 48 de oameni, iar alti 35 au fost raniti, noteaza cei de la auto-bild.ro.

Un autobuz cu 83 de persoane la bord s-a rasturnat intr-o mlastina, iar din oamenii aflati la bord, 48

si-au pierdut viata, iar alti 35 au fost raniti. Autobuzul era supraincarcat, el avand o capacitate maxima de 40 de locuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Pe atunci s-a relatat doar faptul ca un autobuz care circula pe ruta Suceava- Botosani a fost implicat intr-un accident rutier si nimic mai mult. Multe cadavre au fost transportate cu camionul la morga, altele au fost scoase abia a doua zi din rapa.

Unul dintre cei care au murit a fost soferul autobuzului

care a avut un destin tragic. El a supravietuit caderii, dar a mers sa isi salveze fiul din mlastina si a pierit inecat.

MAI MULTE DETALII AI AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si