Close sidebar
Close sidebar

Povestea colectionarului de papusi de portelan. Are peste 500 de exponate. Fascinant e cum si-a inceput pasiunea

Are peste 500 de papusi din portelan si se mandreste cu ele peste tot. Este povestea unui colectionar care nu tine cont de bani cand vine vorba de frumoasele jucarii. ##VIDEO20260##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Domnul Victor Mihalache a inceput sa colectioneze papusi din portelan in urma cu 10 ani dintr-o intamplare.

„Cumparam o data haine de la un second-hand pentru teatrul pe care il conduc si m-a intrebat patronal. Nu vrei niste papusi? Am vreo 2 saci de papusi de portelan nu stiam ce inseamna asta, le-am luat, am dus sacii in pod si la un moment dat am scos papusile si le-am asezat pe un pat sic and am vazut cat sunt de frumoase si de atunci a inceput nebunia”, povesteste Victor Mihalache.

Asa se face ca pana in acest moment domnul Victor a reusit sa stranga peste 500 de papusi din portelan.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

„Le gasesc pe unele cu 30 de lei, pe altele cu 300 si in functie de bugetul din ziua din perioada respectiva, cumpar. Nu am tinut cont, nu mi-am dat seama in 10 ani de colectionat cati bani sunt aici”, mai povesteste acesta.

Mandru de frumoasele papusi, colectionarul a plecat cu ele intr-un tur al Romaniei pentru a le arata tuturor comoara sa.

Zilele acestea el a poposit la Piatra Neamt.

Nu doar copiii sunt incantati de papusile expuse, ci si adultii: „ Cand vad asa papusi nu stiu la care sa ma uit, as sta 3 zile si 3 nopti pentru ca imi plac, imi place imbracamintea, imi place tot, e ceva superb”.

La Muzeul din Piatra Neamt au fost expuse in total peste 1000 de papusi din portelan, jumatate dintre ele apartinand unei doamne din Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI