Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie! Alexandru Tudor a trecut prin clipe teribile: “Ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos”

S-a aflat despre povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie. Alexandru Tudor avea 18 ani când a trecut prin cel mai greu moment al vieţii sale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Puţini fani ştiu despre povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie. Alexandru Tudor s-a retras recent din arbitraj, la 47 de ani, după ce a stabilit un record de partide conduse în Liga 1, 381. Tudor a trecut printr-o mare cumpănă în decembrie 1989, când era să moară la Revoluţie.

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţi:  "Ce a urmat nu mai ştiu, am leşinat de durere" 

În decembrie 1989, el a fost împuşcat în ambele picioare în timp ce era în Piaţa Aviatorilor.  "Ce a urmat nu mai ştiu, am leşinat de durere. Am fost dus la Spitalul Colentina şi aici am avut marele noroc să dau peste doi medici extraordinari. Dacă m-ar fi operat, ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos, dar ei au lăsat gloanţele acolo timp de 12 zile”,  a dezvăluit Alexandru Tudor pentru Gazeta sporturilor.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie: "G loanţele erau prea aproape de artere"

Acum 29 de ani s-a întâmplat povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie.  “Explicaţia lor a fost că gloanţele erau prea aproape de artere şi, cum erau gloanţe crestate, era foarte periculos. De altfel, după ce mi-au fost scoase, gloanţele le-am păstrat, le am acasă.

Am stat în ghips timp de 6 luni, m-am refăcut, dar am fost nevoit să renunţ la fotbal, eram la juniorii Gloriei Buzău. Nu mai aveam curajul de a pune piciorul la minge. Şi aşa am ajuns la arbitraj", a mai povestit Tudor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI