Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie! Alexandru Tudor a trecut prin clipe teribile: “Ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos”

S-a aflat despre povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie. Alexandru Tudor avea 18 ani când a trecut prin cel mai greu moment al vieţii sale.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Puţini fani ştiu despre povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie. Alexandru Tudor s-a retras recent din arbitraj, la 47 de ani, după ce a stabilit un record de partide conduse în Liga 1, 381. Tudor a trecut printr-o mare cumpănă în decembrie 1989, când era să moară la Revoluţie.

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţi:  "Ce a urmat nu mai ştiu, am leşinat de durere" 

În decembrie 1989, el a fost împuşcat în ambele picioare în timp ce era în Piaţa Aviatorilor.  "Ce a urmat nu mai ştiu, am leşinat de durere. Am fost dus la Spitalul Colentina şi aici am avut marele noroc să dau peste doi medici extraordinari. Dacă m-ar fi operat, ar fi trebuit să-mi amputeze ambele picioare de la genunchi în jos, dar ei au lăsat gloanţele acolo timp de 12 zile”,  a dezvăluit Alexandru Tudor pentru Gazeta sporturilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie: "G loanţele erau prea aproape de artere"

Acum 29 de ani s-a întâmplat povestea cutremurătoare a arbitrului de fotbal împuşcat la Revoluţie.  “Explicaţia lor a fost că gloanţele erau prea aproape de artere şi, cum erau gloanţe crestate, era foarte periculos. De altfel, după ce mi-au fost scoase, gloanţele le-am păstrat, le am acasă.

Am stat în ghips timp de 6 luni, m-am refăcut, dar am fost nevoit să renunţ la fotbal, eram la juniorii Gloriei Buzău. Nu mai aveam curajul de a pune piciorul la minge. Şi aşa am ajuns la arbitraj", a mai povestit Tudor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI