Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremuratoare a doi eroi de razboi. El si-a pierdut jumatate din corp, iar ea un picior. Au trecut prin cele mai mari chinuri, dar si-au gasit fericirea impreuna!

Doctorii i-au dat o una din zece sanse de supravietuire caporalului Hannah Campbell, dupa ce a fost arsa de vie intr-o explozie in Irak. Lucrurile au fost mai rele pentru sergentul Rick Clement. Britanicul si-a pierdut jumatate din corp in Afganistan.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Perchea insa a invins moartea, uimindu-i chiar si pe medici,  indragostindu-se unul de celalalt, cand se aflau in spital. Pe langa ranile devastatoare, cei doi nu si-au gasit fericirea nici in viata personala. Desi erau intr-o relatie, lucrurile nu au functionat pentru niciunul dintre ei dupa ce au ramas cu handicap.

S-au indragostit unul de celelalt, iar povestea lor de dragoste a induiosat o lume intreaga, dovedind ca atat curajul cat si dragostea te pot ajuta sa treci peste orice obstacol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar si ei recunosc ca „este un miracol” ca inca ma sunt in viata. Acum, Rick si Hannah sunt impreuna si refuza ca dezabilitatile lor sa ii tina in loc. „Relatia noastra de prietenie s-a transformat in dragoste”, a declarat barbatul, potrivit Daily Mail. Amandoi sunt de acord ca tragediile prin care au trecut i-au facut mai puternici.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI