Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremurătoare a lui Chris Hoy, campion la ciclism. A aflat că mai are câțiva ani de trăit, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Soția sa suferă de o boală cruntă

Familia unui campion la ciclism trece prin momente dificile. Bărbatul a aflat că mai are de trăit câțiva ani, iar soția acestuia a primit ulterior un diagnostic crunt.

Elena Tasca,

Chris Hoy

[Sursa foto: Facebook Prostate Cancer UK]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sunt momente crunte în familia unui campion la ciclism. A aflat că mai are de trăit câțiva ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer. La scurt timp de la tragica veste, soția lui a aflat că suferă de o boală grea, potrivit informațiilor transmise de edition.cnn.com.

Campion la ciclism, diagnostic crunt. Soția sa suferă de o boală grea

Chris Hoy, în vârstă de 48 de ani, a fost diagnostic cu cancer de prostată după ce a mers la medic din cauza unor dureri resimțite la nivelul umărului. Boala fostului campion la ciclism se pare că s-a răspândit rapid și la oase, iar medicii au descoperit în urma scanărilor tumori în umăr, pelvis, șold, coloană și coaste.

Campionul ar fi aflat târziu că suferă de cancer de prostată.

"Suntem întristați să citim știrea că Sir Chris Hoy, unul dintre cei mai decorați olimpici din Marea Britanie, se confruntă cu un diagnostic de cancer terminal. Bărbații pur și simplu nu ar trebui să fie diagnosticați cu cancer de prostată în stadiul 4. Dar, din păcate, Sir Chris este unul dintre miile de bărbați din Marea Britanie care au primit diagnosticul prea târziu", se arată într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână- antena3.ro

Citește și: Delia Budeanu, fosta crainică a televiziunii publice, a murit. Boala nemiloasă cu care s-a luptat în trecut

Din păcate, Chris Hoy, considerat unul dintre cei mai de succes și recunoscuți olimpici britanici, a primit un diagnostic crunt. Bărbatul se pare că ar mai avea de trăit între doi și patru ani.

"Oricât de nefiresc ar părea, asta este natura.

Cu toții ne naștem și cu toții murim, iar aceasta este doar o parte a procesului. Mai am de trăit între 2 și 4 ani. Cu mâna pe inimă, sunt destul de pozitiv în majoritatea timpului și am o fericire autentică. Acest lucru este mai important decât Jocurile Olimpice. Este mai important decât orice altceva. Este vorba despre aprecierea vieții și găsirea bucuriei", a declarat campionul la ciclism.

La o lună după ce și-a primit diagnosticul crunt, soția sa ar fi aflat că suferă de o boală grea. Aceasta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Citește și: Bacterie care poate fi mortală, depistată într-o școală din România! Medicii trag un semnal de alarmă pentru părinți: „Poate ucide un om în 48 de ore”

Citeste si: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine- kfetele.ro

Citeste si: Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă- radioimpuls.ro

Citeste si: Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână- antena3.ro

"Este cel mai aproape de, știi tu, de ce eu? Doar, ce? Ce se întâmplă aici? Nu părea real. A fost o lovitură atât de mare, când ești deja pe val", a declarat campionul la ciclism.

Chris Hoy și Sara, soția sa, au împreună doi copii mici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI