Adevarul.ro a publicat un articol aparut in Prosport, in ianuarie 2005, care dezvaluia ca Octavian Belu a fost la un punct sa se sinucida din cauza Marianei Bitang. Episodul s-a intamplat in urma cu aproape 20 de ani.

Antrenorul ar fi vrut sa isi ia zilele deoacere o banuia pe Mariana Bitang ca il insela cu un medic. Cei doi se aflau la Campionatele Mondiale de la Lausanne.



“Dupa o perioada mai agitata, cu multe discutii intre ei, Belu ar fi vrut atunci sa recurga la un gest extrem ”, povesteste una dintre persoanele care au fost prezente atunci alaturi de ei, la Lausanne.

Pe scurt, Octavian Belu ar fi fost ros de gelozie, banuind ca Mariana il insala cu un medic.

“Belu era un barbat foarte posesiv. La un moment dat, Mariana mi-a spus ca este o problema, ca Belu ar vrea sa se sinucida. Am intrat peste el in camera, spargind usa, si am reusit sa stopam un eventual scandal ”, povesteste pentru ProSport sursa citata. In camera, Belu ar fi fost gasit intins pe o canapea, palid si transpirat. Totul s-a incheiat insa aici, fiindca cei doi au stiut sa depaseasca momentul critic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si