Close sidebar
Close sidebar

Povestea de dragoste dintre Gigi Becali si sotia lui, Luminita: "O iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor!"

In timp ce Gigi Becali nu rateaza nicio ocazie sa iasa in evidenta, sotia lui, Luminita, a ramas in umbra. Nu a acordat niciodata interviuri si nici nu ii place sa apara la televizor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se poate spune ca povestea lor de dragoste este una neobisnuita. Luminita este verisoara de gradul trei cu Gigi Becali, insa aceste casatorii sunt frecvent intalnite la machidoni.

“Bunicii nostri traiau in aceeasi casa, suntem veri de gradul trei, eu cu Luminita!”,  a declarat Gigi Becali in repetate randuri, potrivit WOWbiz.ro.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi si Luminita- desi la limita cu legatura lor de rudenie- n-au incalcat nici o regula bisericeasca, in ciuda faptului ca sunt veri de gradul al treilea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Luminita este cu 12 ani mai mica decat latifundiarul din Pipera si l-a cunoscut cand avea 14 ani, atunci cand familiile lor au pus la cale casatoria dintre ei.
Becali pare la fel de indragostit de ea si nu rateaza niciun prilej pentru a-si exprima sentimentele in public. Iar firea ei linistita pare sa o completeze pe cea vulcanica a lui Gigi Becali.

In urma cu ceva vreme, dupa ce Becali a fost intrebat de problemele de sanatate, acesta a facut o declaratie emoţionanta despre femeia care ii este alaturi de 20 de ani: "Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele, si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!”, a marturisit acesta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI