Close sidebar
Close sidebar

Povestea dezvaluita chiar de Mariana Simionescu despre casnicia ei cu cel mai mare jucator de tenis al tuturor timpurilor. "Eram atat de indragostita ca nici nu mai stiam cum ma cheama"

Prima sotie a eroului suedez Bjorn Borg a povestit cum a inceput relatia ei cu cel mai mare jucator de tenis al tuturor timpurilor si a dezvaluit cum s-au petrecut lucrurile in anii lor de casnicie, in care doar ea stia cum sa ii citeasca emotiile celui care nu suporta sa piarda un meci.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariana Simionescu, fosta jucatoare de tenis a Romaniei, activa in circuitul profesionist WTA intre 1973 si 1980 a fost prima sotie a celui despre care se spune ca este cel mai mare jucator de tenis al tuturor timpurilor, suedezul Bjorn Borg. Mariana l-a cunoscut pe Borg in 1976, cand a si inceput povestea lor de dragoste. Romanca a povestit despre perioada in care era partenera marelui tenismen, pe care ea il numeste si in prezent "iubirea vietii mele", desi s-au despartit in 1984, cand Borg s-a indragostit de o tanara model pe care a intalnit-o la un concurs de tricouri ude.

Mariana nu s-a recasatorit niciodata si traieste in Monaco, acolo unde a locuit cu sotul ei, in urma cu 40 de ani. O are alaturi pe mama ei, iar casa este plina de fotografii din cei opt ani petrecuti cu Bjorn Borg.

Vara in care s-au cunoscut, spune Mariana Simionescu, a fost" cea mai buna vara posibila. Pentru Bjorn si pentru mine.

Era ca un vis, ca un zbor. Eram indragostiti si era extraordinar. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Eram atat de indragostita ca nici nu mai stiam cum ma cheama. Bjorn era foarte, foarte iubitor. Totul era frumos, iar el era foarte timid, insa eu stiut mereu cum sa il provoc sa isi exprime emotiile."

In timpul meciurilor de tenis, adversarilor lui Borg le era imposibil sa citeasca vreo emotie pe chipul jucatorului, insa Mariana stie tot ce simte el doar dintr-o privire.

La scurt timp dupa ce au devenit un cuplu, Mariana era nelipsita din arena de la Wimbledon, de unde il sustinea pe iubitul ei, care a castigat titlul de cinci ori consecutiv. "Aveam niste emotii uriase, dar stiam exact momentul in care Bjorn urmeaza sa se uite la mine si atunci imi luam o mina de statuie. Cand stiam ca el nu ma vede, eram agitata si fumam ca un furnal, tigara de la tigara, atat de multe emotii aveam.
Familia McEnroe, care era langa mine, era invaluita in fumul pe care il faceam. O data, tatal lui John McEnroe mi-a spus ca nu mai suporta mirosul de tigara."

Oponentilor lui Bjorn Borg le era imposibil sa stie ce simte jucatorul, al carui chip era lipsit de orice emotie, ceea ce ii intimida pe adversari, insa Mariana si antrenorul Lennart Bergelin stiau exact ce se petrece in mintea si sufletul tenismenului.

"Noi il cunosteam. Stiam cand e suparat sau fericit doar dupa privire", si-a amintit Mariana. "Cand era foarte suparat i se incrucisau ochii. Era mereu foarte linistit si calm, cu exceptia datilor cand pierdea un meci. Nu vorbea cel putin trei zile pentru ca nu suporta sa piarda."

Mariana l-a cunoscut pe Bjorn al Open-ul Frantei de la Paris, turneul de Grand Slam pe care l-a castigat de sase ori. Mariana a fost numarul 36 in clasamentul mondial si a castigat titlul la junioare in 1974.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"L-am cunoscut pe Bjorn pe 10 iunie 1976. Era ziua antrenorului sau si m-a sunat sa ies cu ei."  Mariana isi aminteste ca i-a cerut permisiunea mamei sa meraga la intalnire, iar mama ei i-a spus sa nu se intoarca prea tarziu la hotel. "Nu m-am intors in camera de hotel pana la 5 dimineata pentru ca am stat de vorba."

Cand au inceput sa iasa impreuna si sa se afiseze ca si cuplu, Mariana a dat nas in nas cu fanele care il idolatrizau pe iubitul ei. "Uneori imi era mila de fetele acelea. O data, o fata din Japonia a dormit la usa noastra. M-am dus la ea si i-am spus "Hai sa il saluti pe Bjorn si apoi poti sa pleci." Lucrurile s-au mai linistit cand ne-am casatorit pentru ca fanele lui au inteles ca nu mai e singur.", a povestit Mariana.

S-au casatorit la Bucuresti pe 24 iulie 1980. "Au venit aproape 4000 de persoane.", a spus Mariana. Borg il invinsese pe McEnroe si tocmai ce castigase cea de-a cincea finala la Wimbledon. Mariana Simionescu crede ca nu ar mai fi fost o nunta atat de mare daca el nu ar fi castigat. Un an mai tarziu, McEnroe si-a luat revansa la Wimbledon, iar in 1983 Borg a socat lumea sportului cu retragerea la 26 de ani. "Ar fi trebuit sa joace cu mult mai mult. Ca Roger Federer. Dar a spus ca nu mai vrea sa joace pentru ca i-a ajuns."

Mariana si Bjorn au divortat in 1984. "Au fost zvonuri cum ca as fi primit de la Bjorn 6 milioane de lire in urma divortului. Este complet neadevarat. Nici nu-mi dau seama cum e posibil sa se inventeze astfel de minciuni.", a spus romanca.
Bjorn a avut un baietel, Robin, cu tanara model Jannike Bjorling, insa relatia lor s-a stins dupa trei ani. In 1989, Borg s-a casatorit cu modelul Loredana Berte, dar s-au despartit in 1993. In 2002 s-a casatorit cu Patricia Ostfeldt, actuala lui sotie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mariana Simionescu a avut o relatie cu pilotul de curse Jean-Louis Schlesser si au impreuna un fiu, Anthony, in varsta de 27 de ani, insa romanca nu s-a recasatorit niciodata. "Am fost casatorita o singura data, cu Bjorn, asta e tot.", a spus Mariana. "Am fost indragostita de tatal fiului meu, dar relatia noastra nu a functionat, asa ca am decis sa raman singura. dar il am pe cainele meu, o am pe mama si il am pe fiul meu. Am de cine sa am grija, asa ca sunt mereu fericita si ocupata. Ofer toata dragostea mea familiei mele."

Mariana este foarte bucuroasa ca Borg si-a gasit partenera potrivita si ca s-a asezat la casa lui cu Patricia. Fiul lor, Leo Borg, este jucator de tenis si actor. Anul trecut, Mariana si Bjorn s-au intalnit la Stockholm, la premiera filmului "Borg Vs McEnroe" si spune ca "a fost atat de placut. Am avut o conversatie atat de placuta, am cunoscut-o pe sotia lui si am facut fotografii impreuna. E adorabila si e foarte cominicativa. Bjorn pare ca are o fiata echilibrata si fericita, iar asta e cel mai important. Am avut foarte mult respect unul pentru celalalt. El spune in interviuri ca am insemnat foarte mult pentru el si la fel este si pentru mine. Viata pe care am avut-o impreuna nu poate sa fie uitata. A fost ceva extraordinar. Ne-am indragostit, ne-am distrat, am avut si drame si aventuri... de toate. A fost ca un scenariu de film.", a spus Mariana Simionescu despre viata ei alaturi de marele tenismen Bjorn Borg, acum in varsta de 62 de ani.

sursa: mirror.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI