Close sidebar
Close sidebar

Povestea dramatica a lui Florin, un tanar coregraf nevoit sa renunte la cea mai mare pasiune a lui: cabaretul. Motivul e cutremurator

Viata stralucitoare si plina de farmec a cabaretului ascunde uneori drame necunoscute publicului. O astfel de poveste a trait si Florin Maris, un tanar coregraf care in timpul unor repetitii nu si-a mai simtit partea dreapta a corpului. In acel moment tot universul lui s-a prabusit. Cu ajutorul prietenilor si al familiei a reusit sa depaseasca momentul si sa-si urmeze visul.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cabaretul este  ca o poarta spre o lume stralucitoare, o lume fermecatoare, o lume  care, pentru multi pare una ideala unde distractia este cuvantul de ordine. Insa pentru ca totul sa fie perfect in fata spectatorilor, balerinii si coregrafii muncesc ore in sir iar viata lor  personala aproape ca nu exista.

Totul trebuie gandit la secunda. Nu se accepta greseli in timpul  spectacolului iar pentru asta este nevoie de un coregraf talentat si ambitios.Asa cum este si Florin Maris pe care l-am gasit in timp ce dadea indicatii balerinilor pentru un nou proiect pe care il pune in scena. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pasionat de ceea ce face, Florin Maris si-a pus  de-a lungul timpului ,viata personala pe locul doi, numai ca in urma cu cativa ani,oboseala si-a spus cuvantul iar organismul lui a cedat.

O adevarata tragedie pentru cineva care iubeste dansul: “Am mers la medic si din discutiile cu doamna dr mi s-a spus ca aceasta semipareza am facut-o sdin cauza stresului, noptilor nedormite, foarte multa munca, nu mancam, nu ma odihneam”, a povestit acesta.

Din acel moment, Florin Maris nu mai putut sa mai munceasca si s-a retras in sanul  familiei, departe de colegii sai.

Dupa o perioada, Florin Maris si-a recapatat fortele si a reusit sa se intoarca la marea lui dragoste: cabaretul.

Insa chiar daca si-a reluat activitatea, tanarul coregraf a invatat o lectie foarte importanta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI