Tita a fost otrăvită și ucisă în ajunul Crăciunului din anul 1935, fiind cel mai mediatizat scandal dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial. Aceasta a cochetat cu actoria vreme de trei ani la Berlin.
Cunoscută ca una dintre cele mai frumoase femei ale României interbelice, Tita a fost căsătorită, însă când a început cariera ei teatrală, s-a despărțit de soțul ei.

Citește și: A fost condamnată rusoaica "dominatrix" care a vrut să-și otrăvească "clona" și să-i fure identitatea

Aceasta a fost găsită fără suflare de Crăciun, în 1935, în apartamentul ei, fiind otrăvită cu cianură, iar tatăl ei a făcut plângere la poliție acuzându-l de crimă pe Liviu Ciulei, antreprenor bogat, amantul ei de mai mulți ani.

În urma ei a lăsat o avere imensă, între 3 și 5 milioane de lei, multe blănuri și un apartament într-o zonă centrală. După 30 de ani, un preot a aflat cine a omorât-o. Servitoarea ei de atunci, aflată pe moarte, i-a mărturisit acestuia că i-a oferit o cutie cu bomboane din care a mâncat două, iar motivul a fost pentru că Tita avea tot ce își dorește.

Citește și: Un medic anestezist ar fi otrăvit 30 de pacienți. Care este motivul halucinant

A fost condamnată rusoaica "dominatrix" care a vrut să-și otrăvească "clona" și să-i fure identitatea

Rusoaica Viktoria Nasyrova, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită vinovată de tentativă de omor de către un juriu din New York, după ce a încercat să otrăvească o americancă pe care o vânase pe rețelele de socializare și să-i fure identitatea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Caz tulburător! Cum a aflat o familie că micuțul lor de doar trei anișori mai are doar an de trăit: „Nu mai este mult timp”

Aceasta a fost condamnată, joi, de un tribunal american pentru otrăvire cu plăcintă cu brânză în tentativa de  a fura identitatea  unui femei „asemănătoare” pe care o vânase pe Instagram.

Viktoria Nasyrova, femeie născută în Rusia, cunoscută în comunitatea "dominatrix" din New York, a fost condamnată pentru că a încercat să-și ucidă sosia americană cu un  cheesecake  otrăvit.

Citește și:  O mamă a doi copii a dispărut fără urmă de două săptămâni. Descoperirea terifiantă a anchetatorilor

După ce și-a lăsat victima în stare de inconștiență, rusoaica i-a furat toate actele de identitate și a fugit.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Viktoria Nasyrova a vizitat casa victimei ei de atunci, în vârstă de 35 de ani, în august 2016, venind cu un cadou otrăvit: o plăcintă cu brânză.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si