Close sidebar
Close sidebar

Povestea dureroasă a unei bunici din România care se luptă pentru a-și vedea nepoții. Familie destrămată de plecarea în Italia

Plecarea în Italia a destrămat o întreagă familie de români. O bunicuță din România se luptă în instanță pentru privilegiul de a-și revedea nepoții. Totul are loc în contextul în care fiicele sale depun eforturi disperate pentru a o împiedica.

Alexandra Costea,

Povestea dureroasă a unei bunici din România care se luptă pentru a-și vedea nepoții. Familie destrămată de plecarea în Italia

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În fața unor acuzații nefondate aduse de fiicele sale, Adriana, o bunică româncă, foarte devotată, se luptă în instanță pentru a menține legătura cu nepoții săi. Femeia a fost cea care i-a crescut pe micuții în absența mamei lor, care a plecat în căutarea unui trai mai bun în Italia.

Bunica româncă a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că, în ciuda eforturilor pe care le-a depus pentru a avea grijă de cei mici atunci când mama lor era plecată la muncă peste hotare, atât mama copiilor, cât și fiica mai mică a Adrianei, încearcă acum să rupă orice legătură dintre bunică și nepoții săi.

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: UPDATE- Nereguli la o creșă din Botoșani: Mai mulți copii de doi ani, bătuți de profesoară! Oamenii legii au pornit anchete în acest caz

Adriana a declarat că fiica sa a avut o implicare minimă în viața copiilor de-a lungul anilor, perioadă în care a fost plecată la muncă în Italia, și nici în aceste momente nu se ocupă așa cum ar trebui de ei.

„A născut fetița în Italia, a stat cu fetița în Italia un an și două luni. După s-au certat, nu s-au mai înțeles și au băgat divorț. A venit în România și a lăsat fetița la mine și a plecat în Italia, iar el a rămas în țară, la părinții lui. De la un an și două luni a lăsat-o la mine. Venea când putea, la un an, la jumătate de an”, a

mărturisit bunica cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii televizate.

Adriana a depus un efort considerabil pentru a-și crește nepoții

Mai mult, femeia susține că fiica sa a mai avut un alt copil în Italia, pe care l-a adus în România. Și de această dată, cel mic a ajuns în grija Adrianei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În Italia s-a recăsătorit și a făcut un băiețel și la câteva luni s-au certat și a venit cu copilul acasă și mi l-a lăsat mie (…) S-a dus în Târgu-Jiu, unde a luat sora cea mică chirie. Au plecat amândouă (…) Pe mine nu m-a anunțat, ele au vorbit pe la spate amândouă și au făcut”, a mai declarat bunica româncă.

Citește și: O mamă își strigă disperarea după nedreptate. Fetița ei s-a stins din viață după un diagnostic greșit: „Eu și fiica mea am fost una, eram foarte apropiate”

Adriana și-a crescut nepoțica timp de 10 ani, iar de nepoțel a avut grijă 5 ani. După ani de zile în care bunica a depus eforturi considerabile pentru a avea grijă de cei mici și pentru a le oferi tot ce era necesar, mama copiilor i-a luat de lângă Adriana. Mai mult, femeia a susținut că mama sa nu i-a îngrijit pe cei mici așa cum ar fi trebuit.

Fiicele Adrianei au făcut tot posibilul pentru a rupe legătura dintre bunică și nepoți, lucru care a amplificat și mai tare conflictul deja existent în familie.

[Sursa foto: istock.com]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Povestea singurului român care a traversat Americile pe bicicletă/ Radu Păltineanu: ”Am cerut voie poliției din Mexic să înnoptez la ei și mi-au oferit o celulă de închisoare”

Această tensionată situație subliniază complexitatea și provocările implicate în dezintegrarea unei familii și cum aceasta afectează generațiile viitoare.

Focalizându-se pe copii, aceștia merită dragoste și grijă constantă din partea ambilor părinți și a celorlalți membri ai familiei.

Totodată, este evidentă importanța unui sistem juridic eficient, care să intervină pentru a proteja drepturile și interesele copiilor, asigurând că aceștia primesc îngrijirea necesară și că relațiile cu membrii extinși ai familiei sunt menținute și respectate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI