Abdulmajid ait Jaefer a povestit pentru jurnaliștii locali că atunci când s-a produs tragedia se afla acasă cu soţia şi cei trei copii. Dintr-o dată, "podeaua a căzut". Fiul său, Mohamed, un băiețel în vârstă de doar 12 ani, a reuşit să iasă din clădire, dar restul membrilor familiei au rămas blocaţi sub dărâmături.

Abdulmajid a mărturisit că și el a fost prins sub dărâmăturile clădirii, inclusiv picioarele sale.

Cu toate acestea, a avut noroc și a fost salvat de un vecin. După aceea, a petrecut două ore încercând să-și salveze soția și una dintre fiice. Din nefericire, ambele erau moarte în momentul în care le-a găsit și le-a scos de sub ruinele de beton.

Povestea dureroasă  unui bărbat care și-a pierdut familia sub dărâmăturile din Maroc. A rămas doar cu fiul. "Acum am mai rămas doi”

Citește și: Cutremur în Maroc 2023. Orașul vechi Marrakech a fost distrus „Cel mai important lucru este să avem grijă de vieţile oamenilor”

L a doar o zi după nenorocirea care i-a distrus familia, bărbatul a găsit și scos la suprafață și trupul celeilalte fiice. Abdulmajid, în vârstă de 47 de ani, doarme acum sub o prelată întinsă în fața casei sale. De acolo, poate observa bucătăria sa, cu frigiderul încă în picioare și hainele atârnate pentru a se usca. El afirmă că nu poate părăsi zona, deoarece trebuie să-și "păzească" bunurile și amintirile vieții sale de acolo.

A pierdut totul într-o secundă. Soția și cele două fiice ale sale au murit sub dărâmături

„Aceea este bucătăria mea şi frigiderul meu. Eram cu toţii acolo. Acum doar mă uit la ele", povestește cu durere în glas bărbatul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Până vineri, atunci când a avut loc dezastrul, bărbatul în vârstă de 47 de ani nici măcar nu îşi imaginase vreodată că va ajunge să trăiască un asemenea cutremur.

" Nici acum nu-mi vine să cred", susține acesta.

Povestea dureroasă  unui bărbat care și-a pierdut familia sub dărâmăturile din Maroc. A rămas doar cu fiul. "Acum am mai rămas doi”

Citește și: VIDEO- Cutremur în Maroc 2023. Momentul emoționant în care un nou-născut este scos de sub zidurile prăbușite ale clădirilor

Mașinile încetinesc în apropierea lui, iar oamenii se apropie cu gânduri de condoleanțe. Trecătorii de pe stradă se opresc pentru a-l îmbrățișa pe bărbatul care trece printr-o perioadă de doliu, în calitate de tată și soț.

Povestea dureroasă  unui bărbat care și-a pierdut familia sub dărâmăturile din Maroc. A rămas doar cu fiul. "Acum am mai rămas doi”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Erau cinci persoane în familia mea. Acum am mai rămas doi", povestește Abdulmajid cu tristeţe.

"Deocamdată, mă gândesc la un singur lucru: la fiul meu", a declarat acesta, potrivit jurnaliștilor de la BBC, citați de  News.

Citește și: VIDEO: Bilanțul înfiorător al cutremurului din Maroc: peste 2.000 de persoane au murit. Pompierii caută sub dărâmături. „A fost un haos total, o adevărată catastrofă, o nebunie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si